من خودم یکی از کسایی هستم ک متاسفانه تو سن کم ازدواج کردم حالا شاید خیلی فکرای منفی راجع ب من بیاد ب ذهنتون ک ممکنه از ی شهر یا روستای دور افتاده باشم م از تکنولوژی و امکانات و فناوری دوره و پدر و مادر پیر و از کار افتاده یا وضع مالی پدرم بد بوده و ....
البته قصد توهین ب هیچکس رو ندارم تورو خدا دعوا راه نندازید اومدم یکم دردو دل کنم و نصیحت، من هم پدر و مادرم جوان هستن هم وضع مالی پدرم خیلی خوب بود هم اینکه تو شهر زندگی میکنیم و خودمم نو مدرسه تیزهوشان درس میخوندم و هدفمم خیر سرم پزشک شدن بود همه هم میدونستن و بهم افتخار میکردن ک درس خون بودم🥲💔 هرگز فکر شوهر کردن ب سرم نمیرد خیلیم بدم میومد حالم بهم میخورد از فکرش هم، تا اینکه ی برای آسمونی افتاد ب جون بعضی از فامیلامون ک دختراشونو تو سن کم از کلاس پنجمی ب بعد شوهر میدادن!! حتی من مسخرشون هم میکردم تا اینکه پسرعموی بابام اومد خواستگاریم😑 همون اول ک بهم گفتن داد زدم گفتم من شوهر نمیکنم من بچه ام هنوز ۱۳ سالمه!!! نمیدونم چه وردی هم تو گوش مادرم خوندن کسی ک مخالف ازدواج من بود گفت پسرعموی بابات آدم خوبیه فامیل خوبه فلان و بهمان از این چرتو پرتا مادربزرگمم همینطور و کنه احمق ک سنمم کم بود یهو تحت تاثیر اونا ک شوهر کردن قرار گرفتم قبول کردم شاید باورتون نشه انقد بچه بودم فکر میکردم همه چی شوخیه اصلا ب این فکر نمیکردم م این تصمیم رو برای باقی عمرم گرفتم!! واقعا هم بدبخت شدم، درسمو هم ول کردم منی ک میخواستم دکتر بشم الان ی دیپلم تجربی دارم همین!! واقعا ازدواج تو سن کم ی کار بسیار احمقانس و هرکسی این کارو میکنه بلانسبت ی احمقه مثه من تورو خدا نکنید از این کارا مثه من بدبخت نکنید خودتونو الان خواهر کوچیکم ۱۴ سالشه فکرشو میکنم ازدواج بکنه اعصابم داغون میشه حالم خیلی بد میشه چون میگم خیلی بچس ازدواج یعنی چی اخه؟ درحالیکه همین بلا سر خودم اومد اونم خیلی عجیب و غریب ک حتی خودمم فکرشو میکنم باورم نمیشه همچین غلطی کردم