2821
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

596 بازدید | 32 پست

من خودم یکی از کسایی هستم ک متاسفانه تو سن کم ازدواج کردم حالا شاید خیلی فکرای منفی راجع ب من بیاد ب ذهنتون ک ممکنه از ی شهر یا روستای دور افتاده باشم م از تکنولوژی و امکانات و فناوری دوره و پدر و مادر پیر و از کار افتاده یا وضع مالی پدرم بد بوده و ....

البته قصد توهین ب هیچکس رو ندارم تورو خدا دعوا راه نندازید اومدم یکم دردو دل کنم و نصیحت، من هم پدر و مادرم جوان هستن هم وضع مالی پدرم خیلی خوب بود هم اینکه تو شهر زندگی میکنیم و خودمم نو مدرسه تیزهوشان درس میخوندم و هدفمم خیر سرم پزشک شدن بود همه هم میدونستن و بهم افتخار میکردن ک درس خون بودم🥲💔 هرگز فکر شوهر کردن ب سرم نمیرد خیلیم بدم میومد حالم بهم میخورد از فکرش هم، تا اینکه ی برای آسمونی افتاد ب جون بعضی از فامیلامون ک دختراشونو تو سن کم از کلاس پنجمی ب بعد شوهر میدادن!! حتی من مسخرشون هم میکردم تا اینکه پسرعموی بابام اومد خواستگاریم😑 همون اول ک بهم گفتن داد زدم گفتم من شوهر نمیکنم من بچه ام هنوز ۱۳ سالمه!!! نمی‌دونم چه وردی هم تو گوش مادرم خوندن کسی ک مخالف ازدواج من بود گفت پسرعموی بابات آدم خوبیه فامیل خوبه فلان و بهمان از این چرتو پرتا مادربزرگمم همینطور و کنه احمق ک سنمم کم بود یهو تحت تاثیر اونا ک شوهر کردن قرار گرفتم قبول کردم شاید باورتون نشه انقد بچه بودم فکر میکردم همه چی شوخیه اصلا ب این فکر نمی‌کردم م این تصمیم رو برای باقی عمرم گرفتم!! واقعا هم بدبخت شدم، درسمو هم ول کردم منی ک میخواستم دکتر بشم الان ی دیپلم تجربی دارم همین!! واقعا ازدواج تو سن کم ی کار بسیار احمقانس و هرکسی این کارو می‌کنه بلانسبت ی احمقه مثه من تورو خدا نکنید از این کارا مثه من بدبخت نکنید خودتونو الان خواهر کوچیکم ۱۴ سالشه فکرشو میکنم ازدواج بکنه اعصابم داغون میشه حالم خیلی بد میشه چون میگم خیلی بچس ازدواج یعنی چی اخه؟ درحالیکه همین بلا سر خودم اومد اونم خیلی عجیب و غریب ک حتی خودمم فکرشو میکنم باورم نمیشه همچین غلطی کردم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

الان چند. سالته؛ بچه هم داری 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

منم مخالفم

یبار راجبش تاپیک زدم ک چقدر بده ازدواج در سن‌پایین

چند نفر مث چی میخواستن از پشت‌گوشی بزنن منو

ک چرا میگید ازدواج تو سن پایین بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان چند. سالته؛ بچه هم داری

الان ۲۱ اره ی دختر دوساله

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

الان ۲۱ اره ی دختر دوساله

ازدواج رو تو چه سنی برا دختر پیشنهاد میدبد شما؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

منم مخالفمیبار راجبش تاپیک زدم ک چقدر بده ازدواج در سن‌پایینچند نفر مث چی میخواستن از پشت‌گوشی بزنن ...

همونا دقیقا مثل ماها مغزشون گندیدس من الان متوجه شدم چه غلطی کردم نمی‌دونم چرا اون موقع کسی جلومو نگرفت حتی دایی و خاله هام انقد ناراحت بودن اما جرات نمیکردن چیزی بگن یکی از دایی هام بخاطر ازدواج مزخرف من افسردگی گرفت 

ازدواج از سن25ب بعد باید باشه هم درست رو خوندی هم عقلت کامله زیر این اشتباه محضه میگن اره فلانی بیشتر ازسنش میفهمه بلانسبت خیلی گوه خوردن همش ی کلاه واسه سر اون بدبخت ک سوارش بشن هی هندونه میدن زیر بغلش والا هیچکس بیشتراز سنش نمیفهمه مخصوصا تین ایجرا 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین به نظرم بستگی به ادمش داره ولی در حال نکردن بهتره من خودم 15 ازدواج کردم فردا تولد 17 سالیم زند ...

کاری ب درست و غلطش ندارم واقعا بچه ۱۵ ساله مناسب ازدواج و رابطه جنسی نیست بخدا نیست😭 ازدواج قبل ۱۸ سالگی یه ظلم بزرگه چه اجباری باشه چه نباشه

منم مخالفمیبار راجبش تاپیک زدم ک چقدر بده ازدواج در سن‌پایینچند نفر مث چی میخواستن از پشت‌گوشی بزنن ...

اینا همونایین که تو سن کم ازدواج کردن 😐من بیست سالگی ازدواج کردم فکر میکنم کودک همسرم

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

کاری ب درست و غلطش ندارم واقعا بچه ۱۵ ساله مناسب ازدواج و رابطه جنسی نیست بخدا نیست😭 ازدواج قبل ۱۸ ...

خب عزیزم شما مجبور نیستی ازدواج کنی الان پشیمونی طلاق بگیر 

در هر صورت شما باز مجبور نیستی بقیه رو متقاعد کنی

نظر همه محترمه 

ازدواج از سن25ب بعد باید باشه هم درست رو خوندی هم عقلت کامله زیر این اشتباه محضه میگن اره فلانی بیشت ...

اینا ک گفتی ب کنار من الان فکرشو میکنم ی دختر ۱۳ ساله چجوری با چه رویی وارد رابطه عاطفی و جنسی شدم مثلا با نامزدم حالم از خودم بهم میخوره

خب عزیزم شما مجبور نیستی ازدواج کنی الان پشیمونی طلاق بگیر در هر صورت شما باز مجبور نیستی بقیه رو مت ...

خانوم بفرمایید از تاپیک بیرون تورو خدا من درباره زندگی خودم حرفی نزدم الان درباره اینکه کسی بدبخت یا خوشبخت بشه نگفتم واقعا کار چندشیه کودک همسری چه قبول بکنی چه نکنی خدانگهدار ریپلای نکن لطفا

اینا همونایین که تو سن کم ازدواج کردن 😐من بیست سالگی ازدواج کردم فکر میکنم کودک همسرم

عزیزم اره درسته اما من خودمم تو سن خیلی کم ازدواج کردم هرگز در مقابل این حرفا جبهه گیری نکردم بلکه بیشتر پشیمون شدم واقعا کار چندشیه آدم تا ۱۸ سالگی نباید اصلا ب ازدواج فکر هم بکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز