2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه چیزی دیدم خیلی حالم‌ گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 22 پست
بد به دلت راه نده صبر کن تا ببینی واقعیت چیه شاید الکی بهش مشکوک شدی

امشب هی پیام داد سنگین جوابشو دادم اصلا بدم میاد باز کنم پیامشو امروزم قرار داریم بریم بیرون 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اصلا الان بدم میاد ازش احساس می‌کنم واسه یکی دیگس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم ببین من یه بار ضربه خوردم توان ندارم اگه قصد آزار داری مزاحمم نشو گفت نه من قصدم جدیه حالا ...

وای اصلااااااا اصلااا اصلاااااا به حرف هیچ پسری اعتمادنکن

این ک توگفتی ضربه خوردی میکنه ی پتک میزنه مدام توسرت

اصلا فکر کردی براش مهمه!!! میگه ب درک ضربه خورده

گاهیم میبینی از بیو های هم کپی برداری میکنن ولی خب کلا قضیه بودار  فقط تو وابستگیت رو کم کن براتم مهم نباشه ولی اگ گند زد توهم گند بزن ب هیکلش کصافت خائن

ادم زورش میاد با التماس میان با ادعا میرن 

وای اصلااااااا اصلااا اصلاااااا به حرف هیچ پسری اعتمادنکناین ک توگفتی ضربه خوردی میکنه ی پتک میزنه م ...

دلم واسه اون دختر بدبختم میسوزه البته اگه جریان درست باشه 

دلم واسه اون دختر بدبختم میسوزه البته اگه جریان درست باشه

اره واقعا  ولی چه دختریه شک نمیکنه  بلاخره ی تغییر رفتار ی مورد مشکوک  

تو این دور زمونه زنو شوهر بهم خیانت میکنن روابط دوستی ک جای خود دارن

ما خانما ی حسی داریم  حس ششم قوی لامصب هیچوقت بهت دروغ نمیگه نسبت ب هرکس هرچیز حست بد شد انرژی منفی گرفتی بدون یجای کار میلنگه

اره واقعا ولی چه دختریه شک نمیکنه بلاخره ی تغییر رفتار ی مورد مشکوک تو این دور زمونه زنو شوهر بهم ...

از همون اولش حس خوبی نداشتم چند وقت پیشم یه دعوای خیلی بد کردیم میگه توهم می‌زنی 🤦🏻‍♀️ امشب فهمیدم چقد توهم زدم 

[QUOTE=354464766]از همون اولش حس خوبی نداشتم چند وقت پیشم یه دعوای خیلی بد کردیم میگه توهم می‌زنی 🤦🏻‍♀️ امشب فهمیدم ...[/QUOTخب پس حست دروغ نمیگه اگر دختره اوکی بود ک هیچ نبود تو جداشو بداتم مهم نباشه دختره بعضیا دوست دارن تو عالم حماقت بمونن...این پسرا خطرناکن  ب هدفشون از دوستی با دخترا برسن ی مهره سوخته میشن براشون میرن سراغ بعدی