2777
2789

با یکی چهار ماهه دوست شدم تو‌ بیوش نوشته من بخاطر کسی ک هستم دوست داشته باش من خیلی زوم نشدم فک کردم همین طوری نوشته 

بعد داشتم کامنتاشو‌ میخوندم دیدم یه دختره همون جمله رو گزاشته 🤦🏻‍♀️ دقیقا با یه فونت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعد ما یه دعواهم کردیم الان خیلی خورده تو حالم

اگه واقعیت داشته باشه ینی الان این آقا داره با من به اون دختره خیانت میکنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ درخواستت قبول کرد یجوری با دختره دوست بشو بعد اصل قضیه رو بگو جفتتون پسره رو ادب کنین،هرچند اینجو ...

بهش گفتم ببین من یه بار ضربه خوردم توان ندارم اگه قصد آزار داری مزاحمم نشو گفت نه من قصدم جدیه حالا الان چی 

با اکانت فیک ریکویست دادم فعلا قبول نکرده

صبر کن قبول کنه

یاهم با پیج فیکت بهش پیام بده بگو دوست پسرت کیه و تاحدودی جریان و براش بگو ولی اصلا خودتو معرفی نکن ببین چی میگه

بهش گفتم ببین من یه بار ضربه خوردم توان ندارم اگه قصد آزار داری مزاحمم نشو گفت نه من قصدم جدیه حالا ...

بد به دلت راه نده صبر کن تا ببینی واقعیت چیه شاید الکی بهش مشکوک شدی