2777
2789
عنوان

یکی بگه من چیکار کنم با این زندگی

187 بازدید | 21 پست

خسته شدم همیشه ناراحتم کمبود محبت دارم از اطرافیانم حس میکنم دارم عقده ای میشم

حوصله هیچ چیز و هیچ کس و ندارم از یه طرف دیگه دلم میخواد همه بیان از دلم درارن و بهم توجه کنن

با غم عجین شدم هرشب تا یه بهونه پیدا نکنم گریه کنم حالم خوب نمیشه گریه ام که میکنم حس میکنم دنیا به آخر رسیده 

همه آرزوهام نقش بر آب شد هیچ انگیزه ای واسه زندگی ندارم تازه ۲۰ سالمه

نمیتونم برم پیش روانشناس نه پولشو دارم نه شرایط رفتنشو

چجوری خودم به خودم کمک کنم؟

تبریک میگم یکی شبیه خودت داری🤝🏻

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز یخون

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

چجوری ازش کمک بگیرم؟دارم دیوونه میشم نمیخوام ناشکری کنم ولی حتی اینجا ام هیچ کس جوابمو نمیده

باهاش حرف بزن ببین خدا می گه با بنده ام نسبت به گمانی که به من دارد رفتار می کنم پس تحت هر شرایطی بدی اونو بهترین و مهربونه ترین تصور می کنی و باهاش حرف می زنی ازش کمک بخوای یک قدم تو به سمتش بری اون خیلی بیشتر به سمتت میاد اصلا دوست داره تو سمتش برس

برو ی جایی مشغول شو هم سرت گرم میشه هم پولی میاد جیبت یکم انگیزه میگیری

یکی از اصلی ترین مشکلام همینه که کار گیرم نمیاد

تازه دانشگاه هم ثبت نام کردم هنوز واسه شهریه اش ایده ای ندارم که میخوام چیکار کنم

یکی از اصلی ترین مشکلام همینه که کار گیرم نمیادتازه دانشگاه هم ثبت نام کردم هنوز واسه شهریه اش ایده ...

برو تو شیپور بگرد بزن همون شهری ک خودت هستی کلی کار هست 

باهاش حرف بزن ببین خدا می گه با بنده ام نسبت به گمانی که به من دارد رفتار می کنم پس تحت هر شرایطی بد ...

همیشه باهاش حرف میزنم کل زندگیمو دادم دستش گفتم هرکاری دوس داری باهام بکن 

ولی یه موقعایی کم میارم 

میدونم خیلی مهربونه و داره نگام میکنه ولی چیکار کنم زندگی قرار نبود انقدر سخت باشه خیلی داره بهم سخت میگذره حس میکنم بچم واسه این زندگی

احساس میکنم خیلی کوچولوام و طاقت بدیای مردم و ندارم

برو تو شیپور بگرد بزن همون شهری ک خودت هستی کلی کار هست

دوساله دنبالشم

انقدر عجیب غریب همه کارام جور نمیشه که یه موقعایی فکر میکنم بختمو بستن

بالای صدتا مصاحبه کاری کردم از هر نوع شغلی که بگی هرکدوم به یه علت نشده 

خیلی وقتا خوششون اومده ولی بی دلیل بعدش کنسل شده

حتی یه جاهایی یکی دو هفته کار کردم و نموندم