2777
2789

که بیاین اینو ببرین ینی خواهرمو...

دعواشون شده این موقع شب به من زنگ زدن خواب بودم الان بیدار شدم رفتم دستشویی دیدم بعد همسرم زنگ زده که فلانی زنگ زده داره اینجور میگه.

اعصاب واسمون نذاشتن بلد نیستن عین آدم بشینن زندگیشونو بکنن.

الان تنو بدنم تو لرزه که چی شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به حق  خداوندی که حاکم بر دلهاست مشکل خواهرتون حل بشه و خداوند به یاری خواهرتون بیاد

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

درست زندگیشو نمیکنه بعدشم نفهمید با کی ازدواج کنه. همه مخالف ازدواجش بودن

تاپیک قبلیتم راجب خواهرت بوده ؟

عادت دارن به دعوا ولشون کنید 

اگه مشکلی حالا مالی اخلاقی دارن میتونید واقعا کمک کنید نه که فقط سرزنش کنید 

ای بابا چرا نمیگن یوقت زشت نباشه به بقیه زنگ بزنیم، زندگی شخصی چیزی گفتن 😂

همیشه همین کارو میکنن. 

بخدا اون سری هم دقیقا زنگ زدن به مامانم همین کار رو کردن مامانم بیچاره میخواست سکته کنه.

الان گوشیای همه سایلنت بوده زنگ زدن به شوهر من

همیشه همین کارو میکنن. بخدا اون سری هم دقیقا زنگ زدن به مامانم همین کار رو کردن مامانم بیچاره میخواس ...

لابد نصف شب دعواشون شده اینم میخواد ابرو ریزی کنه، حالا میگذره این ساعتا و تایما اما زشته اینکارا بعدا بهش فکر کنن خودشون خجابت میکشن

تاپیک قبلیتم راجب خواهرت بوده ؟عادت دارن به دعوا ولشون کنید اگه مشکلی حالا مالی اخلاقی دارن میتونید ...

نه اون واسه خواهر نبوده.

اینا از اول زندگیشون دائم دعوا میکنن

لابد نصف شب دعواشون شده اینم میخواد ابرو ریزی کنه، حالا میگذره این ساعتا و تایما اما زشته اینکارا بع ...

کلللی فحش شوهرم داده. الان شوهرم پیام داده میگه من دیگه باهاشون هیچ سروکاری ندارم

چه شوهر خواهر احمقی! کاش شوهرت هم جوابشو نمیداد ببینم بی کی زنگ میزنه! شاید همسایه ها!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••