2821
2789
وقتی کلاس آرایشگری شده صد میلیون خیاطی بشه نوزده میلیون تعجب نمیکنم والا همیشه خیاط هااا انگار یه چی ...

دقیقا

اینی که میخوام برم کاراش واقعا تکه همین باعث شد علاقه مند شم..عکس میذارم واستون

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

۱۹ میلیون اون هم فقط لباس کردی؟مطمئن باش خیلی داره گرون میگیره چه خبره.دوره جامع لباس عروس که انقدر کار داره ابنهمه قیمتش نیست حواست باشه زیادی گرونه.بعدهم برای خیطی اختصاصی اونم برای اولش یاد نگیر از دوره های مقدماتی پیش برو هم کاربردی تره هم اصولی تر و بهتر یاد میگیری

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااینی که میخوام برم کاراش واقعا تکه همین باعث شد علاقه مند شم..عکس میذارم واستون

بله گلمم درسته افررین به شعووور و دررکت گلممم عزیزی شماا 

بزار عزیزم ببینم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

۱۹ میلیون اون هم فقط لباس کردی؟مطمئن باش خیلی داره گرون میگیره چه خبره.دوره جامع لباس عروس که انقدر ...

لباس کوردی ساده دوره ش3و500میگیره ولی یه مدل داره کاپ الگو اینا داره مجلسیه اون15هست بخاطر اینشه الان عکس میدم

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

سلام عزیزم بنظرم ۱۹ تومن اونم اول کاری خیلی زیاده من دوره نازک دوزی دارم خیلییی هم کامله اگه دوست داشته باشی ۱۵۰ تومن میفروشم قیمت اصلیش توی سایت ۷ میلیونه

ضرر نداره اول با این دوره شروع کن بعد برو سراغ یادگیری پیشرفته

دوست داشتی بگو آیدیمو بدم بهت

عزیزم خوب انلاین یاد بگیر الان انقد کانال تو ایتا هست اموزش رایگان خیاطی اشپزی فلان اگه نمیتونی یا سختته فرهنگسراها قیمتاشون مناسبه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز