2777
2789
عنوان

دوستان پای ابروم وسطه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا موندم ساختمون ۸ واحده ۸ طبقه تک واحدیفقط الان تهدید کردن منو

اصلا همچین اجازه ای نداره

بگو برو شکایت کن همونجا اول خودت و به جرم تجاوز به حریم شخصی و تهدید چوب تو استینت کنن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تاپتو کامل دراوردی مگ؟

واقعا شاید یاورت نشه اصلا یادم نیس چون گذشته شاید لباس زیرم یه ثانیه معلوم شدع باشه😑 چون زنبور قشنگ رفت توم منم الرژی شدید به نیشش دارم هول کردم بعد ادمی نبود اصلا موندم بخدا

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اصلا همچین اجازه ای ندارهبگو برو شکایت کن همونجا اول خودت و به جرم تجاوز به حریم شخصی و تهدید چوب تو ...

چون مدیر ساختمونه خیلی احترامشو نگه میدارن ولی واقعا باورم نمیشه انقد بیکاره این ادم که هر لحظه دوربین چک میکنه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

تاپتو کامل در اوردی؟

نه در بیارم مثلا دادم بالا یکم شاید لباس زیرم چند لحظه معلوم شده باشه واقعا یادم نیس چون مال مرداده این قضیه

چون مدیر ساختمونه خیلی احترامشو نگه میدارن ولی واقعا باورم نمیشه انقد بیکاره این ادم که هر لحظه دورب ...

علاوه بر بیکاری بیشعوره

هنگم کلا که اصلا به چه جرمی میخواد شکایت کنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

فقط میتونم بگم لعنت به آپارتمان نشینی

آرامش و برکت و حال خوب و همه چی با ویلاییامون رفت و ی عده غار نشین اومدن آپارتمان نشینی واسه عذابمون

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
فقط میتونم بگم لعنت به آپارتمان نشینیآرامش و برکت و حال خوب و همه چی با ویلاییامون رفت و ی عده غار ن ...

یعنی من از این ادم بی ناموس تر ندیدم ادم بد دهنی نیستما ولی واقعا هیچی سرش نمیشه گربه ها رو با پا له میکنه من با نامزدم تو لابی نشسته باشیم میاد فش میده و .. الانم که این

یعنی من از این ادم بی ناموس تر ندیدم ادم بد دهنی نیستما ولی واقعا هیچی سرش نمیشه گربه ها رو با پا له ...

درکتون میکنم ما هم گرفتار یه همسایه ی مردم آزار بی دین و ایمانیم که حیف کلمه ی انسان بهشون بگی .آدم نمی دونه از دستشون کجا فرار کنه ی عده غار نشین تازه به شهر رسیده‌ . از تهدیدش نترس این آدما مشکل دارن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .