2777
2789
عنوان

دوستان پای ابروم وسطه💔

1666 بازدید | 26 پست

دوستان ما تو یه ساختمونی با ادمای عقب افتاده زندگی میکنیم

ما چند وقت بود دوربینای ساختمونمون خراب بود و من نمیدونستم جدیدا درست کردن

وقتی من ماشینمو یک بار پارک کردم تو پارکینگ

حین پیاده شدن زنبور رفت تو بدنم و تاپم ..من تاپمو در اوردم چند ثانیه فقط چند ثانیه..  یکی از همسایه هامون چون من به گربه ها تو ساختمون غذا میدم باهام لجه 

الان فیلم دوربین مدار بسترو در اورده که من توش یه لحظه تاپمو در اوردم ولی توش واضح نیست من زنبور دیدم الان میخواد ازم شکایت کنه

امکان پذیرع؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شکایت کنه به اون چه

مگه پارکینگتون کسی بوده؟ 

چند واحدیه 

بعد شکایت کنه بره بگه چی

دیوونن چقد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شکایت له چه علتی؟

واقعا نمیدونم فقط گفتن این کارو میکنن که این ادم که منظورش منم بی حیام و تو ساختمون لخت میشم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چرا شکایت کنه به اون چهمگه پارکینگتون کسی بوده؟ چند واحدیه بعد شکایت کنه بره بگه چیدیوونن چقد

واقعا موندم 

ساختمون ۸ واحده ۸ طبقه تک واحدی

فقط الان تهدید کردن منو

فقط لطفا به گربه ها بیرون غذا بده این ادما مریضن یه وقت یه بلایی سرشون میاره

دقیقا تهدبدم کرده بهشون غذای سمی میده