2777
2789
عنوان

یخچال ساید چه مارکی خوبه؟

12547 بازدید | 50 پست

سلام عزیزان میخوام لوازم خونمو عوض کنم لطف میکنید تجربیاتتونو بهم بگین. هر مارکی که دارین ازش راضی هستین؟

اجاق گاز صفحه ای و هود چه مارکی بهتره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من يخچالم ال جي هست ٥ ساله دارم راضيم واقعا

هود هم بيمكث دارم راضيم

مامانم هود كن داره اونم راضيه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام وقت بخیر.حتما دقت کردین ساید ها معمولا فریزرشون کوچیک هست

همچنین اگر خدایی ناکرده خراب بشن هم یخچال ه مفریزر از کار میوفتن چون موتورشون یکی هست.

اما اگر دو قلو بخرین دو دستگاه جداگانه هستند.یکی خراب بشه دیگری همچنان در حال کاره...

از نظر کیفیت برند و دوامش دوستان میان نظر میدن..اما اگر جنس ایرانی مد نظرتون هستش اسنوا برند خوبیه.

موفق باشید  

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 

من هفت ساله ساید ال جی دارم. از خدمات پس از فروشش خیلی راضی ام. ولی فکر میکنم جاش کمه برام. البته 30 فوت دارم هاااا ولی دلم میخواست فضاش بیشتر بود. اگه بخوام جدید بگیرم حتما جادارتر میگیرم.

من سايد اسنوا دارم پنج ساله عاليه 

اطرافيانم هم سايد هاي مختلف دارن بنظرم يه درصدم از هيچ كدوم از ماركهاي ديگه كم نداره بلكه همزمان اونايي كه با من مارك ديگه داشتن چند تايي شون نياز به تعمير داشتن