2777
2789
عنوان

یخچال ساید چه مارکی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12547 بازدید | 50 پست
سلام آقای برفچال. یخچال مادرم تقریبا ماهی ی بار المنتی ک داخل فریز هستش یخ میزنه دیگه سرما پاین نمی ...

سلام وقت بخیر.برندش چی هست؟

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آقای برفچال. یخچال مادرم تقریبا ماهی ی بار المنتی ک داخل فریز هستش یخ میزنه دیگه سرما پاین نمی ...

نمیدونم اسمش چیه گفتم المنت عین سیم پیچی فلزیه.

دو در بالا فریزر کوچیک داره. اسم یخچال سوپر جنرال

با یاد خدا دل ها آرام میگیرد. میشه برا منم دعا کنین مامان بشم.میخوام😍
نمیدونم اسمش چیه گفتم المنت عین سیم پیچی فلزیه. دو در بالا فریزر کوچیک داره. اسم یخچال سوپر جنرال

مشکل از سیستم ضد برفک هستش.

قطعات این سیستم که برفک را تشخیص و ذوب و به محض اینکه ذوب شد سیستم را از مدار خارج میکنه اینها هستند.

تایمر دیفراست(البته این از نوع مکانیکی هستش که تو بعضی برند ها مثل امرسان 

این قطعه وجود نداره و کنترل پنل یخچال وظیفشو انجام میده،ترمودیسک که سنسور تشخیص برفک هستش و ترموفیوز که

سنسور کنترل حرارت المنت هستش میتونه باشه.یا مشکل از خود المنت هستش که خراب شده و باید تعویض بشه.

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 
اقای برفچال یخچال من اسنوا از این بزرگا بالا یخچال پایین فریزر،،ده ساله دارم راضي م ولی نمیدونم را ت ...

اين يه مشكل طراحي هست . دقيقا يخچال مادرم با همين مشخصات و برند ، همين مشكل رو داره

آقاي برفچال شما اگه از ماشين ظرفشويي هم اطلاعات دارين ميشه كمك كنين و بگين ظرفشويي دوو چطور هست؟ و آ ...

شرمنده اطلاعی ندارم.شما در این رابطه تاپیکی بزنید کاربران با تجربه راهنمایی میکنند.

در ضمن چند سال پیش تعمیرکار اومد فریزرشو عین یخدون یخچال معمولی کرد

اوه..که اینطور..با این توصیفات احتمالا اون یخچال سیستم ضد برفک نداره!

پس میتونه از ترموستاتش باشه..یا تو موارد خیلی نادر از گازش.

اين يه مشكل طراحي هست . دقيقا يخچال مادرم با همين مشخصات و برند ، همين مشكل رو داره

سلام ارتباطی با این موضوع نداره.

تفاوت هاي دوقلو با سايد اونچيزي كه من به شخصه برداشت كردم سايد ظاهري شيك تر از دوقلو داره و هيچ وقت ...

دوقلوهای جدید به شیر اب ومثل میشه و مثل ساید ابسرد کن و یخساز داره