2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاز التون 

جارو برقی پانا سونیک 

بخارشور نیکو 

ظرفشویی و لباسشوییی الجی 

البته ماله ۱۵ساله پیشه همش

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
یخچال الجیجاروبرقی و ظرف شویی بوشتلوزیون سونی و سامسونگلباسشویی سامسونگ و هایسنس

یخچال بوش خوب نیست اصلا پیشنهاد نمیکنم

درعوض ظرفشویی و جاروبرقی عالیه

اها گاز صفحه ای و هود و سینک هم استیل البرز عالیه

من تازه جهیزیه گرفتم 

ماشین ظرفشویی و لباسشویی الجی گرفتم 

مادرم بوش داره یکم ترسیدم برای اینکه تلبیش زیاد شده نگرفتم وگرنه ظرفشویی بوش عالیه 

تلویزیون ایکس ویژن گرفتم 

مخلوطکنم  عالیه ولی نمیدونم اسمش چیه ایرانیه مامانم بوش داره بنظرم خوب نیست اگه خواستی عکسشو میدم 

اوووم فلاکس مارک گرفتم و شیشه صورتی که اصله 

یخچال اطرافیانم هیمالیا دارن خیلی راضین خودم هنوز موندم 

من یه اشنا ازمون ظرفشویی اسنوا داره خیلی راضیه یکی هم کندی داره اونم راضیه ماشین لباسشویی پاکشوماهم اطرافیانم دارن خیلی راضین کارشو دیدم 

چرخ گوشت پارس خزر بوفالو غولیه برای خودش 😅

پنکه پارس خزر گرفتم 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

آخه جارو برقی بوش مکشش خیلی سخته واسه شما راحته؟

من پارس خزر گرفتم چون مکشی که فرشو بگیره و ول نکنه رو خوشم نمیاد مکشش جوریه ک یکم فرشو بلند میکنه اما همه چیزو جمع میکنه 

من راضیم اما یکی از اقوام بوش داره خیلی راضیه میگه مکش قوش میخوام یکی هم فیلیپس داره اونم خیلی تعریف میکرد میگفت صداش کمه 

متل منم صداش کمه باید بدونی چی واست مهمه مثلا من مکش فوق العاده برام مهم نبود دوست دارم فرشو اینارو بگیره و ول نکنه در حد اشغال جمع کردن میخواستم و گرفتم و راضیم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️