2777
2789

خواهش میکنم اگه میشناسید که خودتون یا اطرافیانتون نتیجه گرفتن بگید حالم خیلی بده دیگه نمیتونم ادامه بدم فقط واقعا مطمئن باشید خوبه خسته شدم از بس روانپزشک و مشاوره رفتم حالم فرقی نکرده

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟

تمرکز ندارم وسواس فکری وعملی دارم در حدی که خودم و مادرم عذاب میکشیم حوصله هیچکاری ندارم اونقدر داغونم ی چایی نمیتونم بریزم تو لیوان دستام میلرزه میریزه رو میز 3ساله نمیتونم درس بخونم فقط میتونم آهنگ گوش بدم و دور اتاقم راه برم و کلی بدبختی دیگه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
عزیزم میدونم حرف من هیچ تاثیری روت نداره ولی هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه اینو یه روانشناس بهم ...

رها کردن قرص منو به این روز انداخت من از بچگی تا وقتی اومدم دهم قرص میخوردم خوب بود اون موقع ولش کردم زندگیم متوقف شد رسما نابود شدم الان دیگه فایده نداره شش ماه پیش رفتم ی روانپزشک دیگه کلی قرص داد دیدم بدتر میشم ادامه ندادم 

مشکلت چیه؟ دارو میخوره؟

از مهدکودک تا دهم قرص میخوردم دهم قطع کردم زندگیم متوقف شد ولی بعد اون سعی کردم دوباره برم روانپزشک یا روانشناس ولی فایده ای نداشته 

ریتالین و ی قرص دیگه میخوردم قبلا که خوب بودم میتونستم درس بخونم و قابل تحمل بودم برای خودم ودیگران الان زندگیم فقط عذابه و هیچکاری نمیتونم انجام بدم

دکتر وهداد ورزقانی توی کرج خیابان بهشتیفوق العاده هستن

خیلی ممنون حتما وقت میگیرم💖

از مهدکودک تا دهم قرص میخوردم دهم قطع کردم زندگیم متوقف شد ولی بعد اون سعی کردم دوباره برم روانپزشک ...

تشخیص ای دی اچ دی گرفتی؟ بیشفعالی چیزی نیست که ادمو از زندگی سیر کنه. الان مشکلت بیشفعالیه یا افسردگی؟

از مهدکودک تا دهم قرص میخوردم دهم قطع کردم زندگیم متوقف شد ولی بعد اون سعی کردم دوباره برم روانپزشک ...

اژنایی که گفتی که قابل حله ،

ولی اجازه هست بپرسم چرا انقدر از سن کم بهت دارو دادن؟(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

تشخیص ای دی اچ دی گرفتی؟ بیشفعالی چیزی نیست که ادمو از زندگی سیر کنه. الان مشکلت بیشفعالیه یا افسردگ ...

دکتر بچگیم تشخیص بیش فعالی داده بود که واقعا داشت جواب میداد هم درس میخوندم هم هنر همه کارهام خوب بود دوست هم داشتم الان نه کسی برام مونده نه هیچکاری میتونم انجام بدم از زندگی سیرم چون نه میتونم درس بخونم نه هیچ کاری انجام بدم نابود شد زندگیم خیلی پشیمونم قرص نخوردم افسردگیم به خاطر ناتوانیم در انجام کارهاست همه چیم داغون شد تمرکز هیچکاری ندارم فقط درس نیست حتی کارهای روزمره هم خرابکاری میشه به خاطر اینه که افسرده شدم