2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از شروع سرمایه گذاری اول چند نمونه تهیه کن بفروش بعد شروع کن .

من شغلم مردانه است البته زن هم می‌تونه بستگی داره به موقعیت و شرایط یه جایی کوچک هستم همه هم میشناسن چند نفر اول فروخته ام از برخورد ام راضی بودن الان مشتری بر حسب نیاز خودش میاد سراغم بنظر من هرکاری باید علاقه و پشت کار و علم اش داشته باشی تا بتونی موفق بشی من دو سه تا شغل دارم هر شغل حداقل دو سال زمان برده تا به درآمد رسیدم .

اره اما کاش یک نفر راهنمایین کنه واقعا دیگه تحمل بی پولی رو ندارم

منتظر نباش اونی نفر شما رو پیدا کنه بیاد بگه عزیزم راه حل مشکلت اینه . خودت باید بگردی و پیگیر باشی 🥺

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
شما شغل هاتون چیه عزیزم

من آقا چهل ساله ام با دنیا تجربه شما نمیتوانید کار من انجام بدید حداقل یه میلیارد سرمایه لازم و دانش اینکار خطرش بالاست خیلی هارو دیدم زمین خوردن سالهاست دارن از دست طلب کارها فرار میکند یه نسخه رو نمیشه برا همه تجویز کرد شما دنبال علاقه ات برو اگه مسیر درست انتخاب کنی موفق میشی . 

باید روی خودت سرمایه گذاری کنی‌. اینطوری نمی‌شه. چند سالته؟ شرایطی چیه؟ رشته ات چی بوده؟ با تو خونه ...

من کارهای هنری دوست دارم از سنگ های جواهری تا سنگ مصنوعی منبت کاری و رزین و .... اما هیچکدوم درامدی ک بشه زندگی رو گذروند ندارند 

باید روی خودت سرمایه گذاری کنی‌. اینطوری نمی‌شه. چند سالته؟ شرایطی چیه؟ رشته ات چی بوده؟ با تو خونه ...

۳۲ سالمه

تازه ازدواج کردم 

رشته مدیریت خانواده ک در مورد اشپزی وترشی و کیک  گلسازی و خیاطی و همه کارهای ک بشه تو خونه انجام بدیم ی سر رشته ای اموزش میدادن