من خیلی از افراد رو دیدم که اتفاقا وضع مالی عالی داشتن،ولی در مجموع همون جشن عقد در حد ۱۰۰ نفر مهمون و عکاسی و لباس عروس و ... گرفتن و دیگه نامزدی و عروسی نگرفتن
معتقد بودن این کار ها ضرورتی نداره و از تصمیمشون هم بسیار راضی هستن
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا سبکی که شما میپسندید متفاوته با اینایی که گفتم
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
ن نامزدی نمیگیریم ولی عقد و عروسیعروسی ۹/۱٠دیگ میگیریمالانم عقده میک بی سروقدا بریم پیش عاقد یساعته ...
درک میکنم چه احساسی دارید،
یک مسئله ای هست که باید خودتون و دلتون رضاین بده
خیلی ها فقط عقد گرفتن راضین
خیلی ها پشیمونن
اما خب سعی کنید اوقات خودتون رو تلخ نکنید
امیدوارم تصمیم درستی بگیرید