2777
2789

من خیلی از افراد رو دیدم که اتفاقا وضع مالی عالی داشتن،ولی در مجموع همون جشن عقد در حد ۱۰۰ نفر مهمون و عکاسی و لباس عروس و ... گرفتن و دیگه نامزدی و عروسی نگرفتن

معتقد بودن این کار ها ضرورتی نداره و از تصمیمشون هم بسیار راضی هستن

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خیلی مهم نیست خودتو اذیت نکن من اصلا نمیدونم قراره چیکار کنن ققط میدونم قرار نیست بریم محضر

اخه همه رو دارم میبینم جشن مبگبرن میرن آتلیه 

ارایشگاه لباس خوب

🥲

بنظرم ی جشن عفد درحد۱٠٠نفر دورهم خوبه

خب شما قراره عروسی و نامزدی هم بگیرید درسته؟

کلا سبکی که شما میپسندید متفاوته با اینایی که گفتم

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
با آتلیه رفتنم مشکل داره؟

میگ زود بگیریم بره قبلا یسری اختلاف نظر بود بین خانوادها برا ازدواج ما الان ک اوکی شده میگ زود بگیریم برع برا چیه جشن و این حرفا

میگ زود بگیریم بره قبلا یسری اختلاف نظر بود بین خانوادها برا ازدواج ما الان ک اوکی شده میگ زود بگیری ...

خب شاید اونم یه چیزایی میدونه در عوض عروسی جبران میکنه برات نگران نباش 

خیلیا جشن نمیگیرن بابا 

خب شما قراره عروسی و نامزدی هم بگیرید درسته؟کلا سبکی که شما میپسندید متفاوته با اینایی که گفتم

ن نامزدی نمیگیریم ولی عقد و عروسی

عروسی ۹/۱٠دیگ میگیریم

الانم عقده میک بی سروقدا بریم پیش عاقد  یساعته کارمون راه بندازه

خب شاید اونم یه چیزایی میدونه در عوض عروسی جبران میکنه برات نگران نباش خیلیا جشن نمیگیرن بابا

اخه نمیشه من خیلی براش برنامه ریخته بودم چقد مزون لباس دیدم 

ارایش🙂💔اینا رویای چندین ساله ی منن

ن نامزدی نمیگیریم ولی عقد و عروسیعروسی ۹/۱٠دیگ میگیریمالانم عقده میک بی سروقدا بریم پیش عاقد یساعته ...

درک میکنم چه احساسی دارید،

یک مسئله ای هست که باید خودتون و دلتون رضاین بده

خیلی ها فقط عقد گرفتن راضین

خیلی ها پشیمونن

اما خب سعی کنید اوقات خودتون رو تلخ نکنید

امیدوارم تصمیم درستی بگیرید

درک میکنم چه احساسی دارید،یک مسئله ای هست که باید خودتون و دلتون رضاین بدهخیلی ها فقط عقد گرفتن راضی ...

بنظرم میسه خاطره اگ پولش داری برا خودت خرج کن 

همچیمونم امادس جهزیه خونه وسیله 

حالا ی خرج کوچلو برا عقد ب جایی بر نمیخوره

ممنون مرسی از حرفای مثبتت

اخه نمیشه من خیلی براش برنامه ریخته بودم چقد مزون لباس دیدم ارایش🙂💔اینا رویای چندین ساله ی منن

خب اینارو بهش بگو 

منم مامانم میخواد لباس ساده بخرم 

اونا میگن پیرن و لباس شیک مامانم میگه نه لباس ساده خوبه جشن خاصی نیست که

وای دارم روانی میشم از دست مامانمممم

خب اینارو بهش بگو منم مامانم میخواد لباس ساده بخرم اونا میگن پیرن و لباس شیک مامانم میگه نه لباس ساد ...

عزیزم هرچی دلت میخادانجام بده بخر 

یباره 

صدبار ک نمیخاد اتفاق بیفته