2777
2789
عنوان

رشته تجربی سخته آیاا برم یا نرم❓

224 بازدید | 10 پست

امسال انتخاب رشته دارم

میخواستم بگم اونایی که تجربی رفتین سخته درساش ؟حجم درساش زیاده؟

من جراح عمومی دوست دارم برم ولی خب میترسم درساش سخت باشه عقب بمونم 

مامانم میگه نرو داداشم مسخرم میکنه امیدم به کل رفته دیگه 

فقط بابام میگه اگه میتونی برو کتاب میگیرم بخون ببین سختته نمیخواد بری 

منم یه نمونه سوالایی که تو نت دیدم یه جوری برام راحت بود یعنی اگه فرمولشو حفظ کنم یاد بگیرم خیلی خوب میشه نظرتون چیه؟؟؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
منی ک امسال ورودی دهم تجربیم:))🥲🤩

اوخیییی موفق باشی 😍😘

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی سخته و رقابت وحشتناکه

ترسوندیم واقعا 😣😣😣

علاقه داشتی بری خودت؟

گیراییت بالا بود شما که میگی سخته یعنی مسائلو متوجه میشدی؟

ترسوندیم واقعا 😣😣😣علاقه داشتی بری خودت؟گیراییت بالا بود شما که میگی سخته یعنی مسائلو متوجه میشدی؟

عزیزم اصلا صحبت گیرایی و اینا نیست ، رقابت زیاده 

همه میرن تجربی و اکثر اونایی هم که میرن واقعا درسخون و با پشتکار هستن 

من با معدل ۲۰ رفتم و مدرسه ی خاص هم میرم ولی کم آوردم 

عزیزم اصلا صحبت گیرایی و اینا نیست ، رقابت زیاده همه میرن تجربی و اکثر اونایی هم که میرن واقعا درسخو ...

وااای

دو دل شدم بااز😢😢😢😣😣

اگر میتونی بخاطر درس از زندگیت بزنی و استرس و افسردگی نداری برو

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست