2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 29 پست

من آلبالو پلو درست کردم جاتون خالی

پیتزا درست کنید حالا که تنهایید و میخواید فیلم تماشا کنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجلسی یا برو رستوران یا سفارش بده بشین جلو تلویزیون بخور

من باشم یه مینی پیتزای توپ سفارش میدم یا سوخاری.

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
املت بخورید با سبزی و دوغ😋

سبزی آره ولی دوغ کنارش باشه آهنشو میشوره رو تغذیه بچه ها خوب نیس 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

با گوشت بوقلمون عزیزمخودمون پرورش میدیم اخه

چقدر خوووب، ماهم قبلا زیاد بوقلمون میخوردیم، الان نمیخورم خودم، اما رون بوقلمون وقتی با سرکه مزه دار بشه معرکه میشه

دیگه زن مهرداد نیستم💔
مجلسی یا برو رستوران یا سفارش بده بشین جلو تلویزیون بخورمن باشم یه مینی پیتزای توپ سفارش میدم یا سوخ ...

اره باید سفارش بدم

دلم یه مرغ بریون کامل میخواد 😂

دیگه زن مهرداد نیستم💔
آلبالو پلو تاحالا لب نزدم، احساس میکنم خیلی شیرینه

نه عزیزم من ملس و کم شیرین میپزم

اونایی که توی آلبالو پلو از مربای آلبالو استفاده میکنم خیلی پلوشون شیرین میشه 

من الان آلبالو منجمد رو با مقدار شکر بسیار کم گذاشتم رو حرارت تا قوام بیاد برای پلو

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
نه عزیزم من ملس و کم شیرین میپزماونایی که توی آلبالو پلو از مربای آلبالو استفاده میکنم خیلی پلوشون ش ...

اره منم دیدم که آلبالو رو مثل مربا درست میکنن بعد به برنج اضافه میکنن

دیگه زن مهرداد نیستم💔