2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برای درمان چه راهی پیشنهاد داده؟دکترای بیمارستان میلاد گفتن رحم دربیار ولی من موافق نیستم به نظ ...

دکتر گفت چون نزدیک یائسگی تون هست میتونی انتخاب کنی رحمت رو در بیارم که من موافقت نکردم گفت فقط رحم رو در میارم با تخمدانها کار ندارم .

چون تخمدانها خیلی مهم هستند که بمونن درش نیارن

یه دکتر دیگه گفت وقتی خونریزی نمیده دست نزن خودشون بعد از یائسگی از بین میرن.

منم کاری نکردم فعلا در مرحله پیش یائسگی هستم

برای درمان دکتر جی گفت به شما؟

یه دکتر دیگه هم قرص هورمونی داد گفت کوچک میشه که یه ماه استفاده کردم اصلا تغییر نکرد و قرصه خیلی خیلی عوارض داشت و قطع  کردم عوارضش هم لکه بینی دائم خشکی شدید واژن  میل جنسی زیر صفر و.....

یه دکتر دیگه هم قرص هورمونی داد گفت کوچک میشه که یه ماه استفاده کردم اصلا تغییر نکرد و قرصه خیلی خیل ...

من دوتا دکتر رفتم میلاد اولی گفت در بیارم همون اول

دومی فرستاد سونوگرافی تخصصی

بعد گفت در بیارم حال برو ام ار ای

ولی من اصلا نم

ی خوام در بیارم 

شما رفتین طب سنتی؟

نه راستش

از عطاری تباشیر

روغن نارگیل و یک دمنوش خریدم 

برگ گردو‌دم می کنم

راستش خیلی خوبم نمی دونم چرا دونا دکتر کفتن بیا رحم در بیار

دکتر سوم برام ازمایس و پاپ اسمیر و ام ار ای نوشنه یک  سریش رپ انجام دادم چقدر هم گرونه ارمایش ها 

تازه گفته تو دوره ات بیا مطب نمونه خونه دوره ات رو‌ بگیرم اونم کلی خرجش هست 

و‌من چون درد و‌خون ریزی ندارم و از طرفی هم می ترسم خطرناک باشه نرفتم انجام بدم کامل

ولی به نظرم ایپ دم نوش و برگ کردو و ذپغپ نارکیل و‌تباشیر دارکوچک‌می کنه فیبرم رو 

من فقط چند ذوز اول زیر دام تیر می کشید و‌پهلوم می سوحت

نه راستشاز عطاری تباشیرروغن نارگیل و یک دمنوش خریدم برگ گردو‌دم می کنمراستش خیلی خوبم نمی دونم چرا د ...

چه جوری استفاده میکنی اینارو؟

من الان یه دوره آب پیاز خوردم از روز پنجم تا ۱۰ روز

۳ دوره میخام بخورم

بعد گردو رو شروع کنم

من یه دکتر گفت تخمک فریز کن رحمتو دربیار

بقیه گفتن اصلن لازم نیست دربیاری فقط باید دارو استفاده کنی

ولی ۳ دوره آمپول ۲۸ روزه زدم با اینکه به شدت مخالف دارو هورمونی بودم ولی بعد از آمپولا یکماه کامل خونریزی داشتم دیگه دارو نخوردم اصن 

چه جوری استفاده میکنی اینارو؟من الان یه دوره آب پیاز خوردم از روز پنجم تا ۱۰ روز۳ دوره میخام بخورمبع ...

تباشیر و عسل بعد از صبحانه یک قاشق مربا خوری نسبت تباشیر اسیباشده به عسل یک به ده پ بکپجاگفته بود یک به پنج

دم نو ش برگ گردو صبح ناشتا و اخر شب

تو‌ناف  موقع خپاب رو‌غن نارکیل .ابن ذپغن نارکیل خیلب خوب بود ببخشید به نظرم فیبرم به مثانه ام فشار می تورد و یکم موقع دستشویی سخت بود 

بک دم نوش بسته بندی هم از عطاری خریدم .الان بسته سوم هستم .رو اجار داغم می شینم صبح نیم ساعت.خدا وشکر خوبم

فقط اون ازمایش ها گرون قیمت نصفش مونده نمب دونم انجام بدم یانه

ابن کار هارو از اینستا یاد کرفتم من اصلا اینستا نداستم تا دو هفته پیش

راستی روزی نبم ساعت ورزش می کنم .نمی دونم حالا باژد برم دکتر 

ولی کلا من وقتی خوبم و‌می تپان کنار بیام چرا مبگن ببا عمل موندم

چه جوری استفاده میکنی اینارو؟من الان یه دوره آب پیاز خوردم از روز پنجم تا ۱۰ روز۳ دوره میخام بخورمبع ...

به نظرم طب سنتی جواب میده

قدیما رنا اینطپری می شدن رحم در نمیاورد قابله از این دمنوش ها میدادن

تباشیر و عسل بعد از صبحانه یک قاشق مربا خوری نسبت تباشیر اسیباشده به عسل یک به ده پ بکپجاگفته بود یک ...

ممنونم مرسی 

بعضیاشون کلن به همه میگن دربیار

ایشالا زود زود خوب بشی کاملن

تهران هستی؟