2777
2789

حس حسودیش گل میکنه اون روز میگفت من اگه ببینم تو خرید و مهمونیای مادرت برا دوماد جدید فرق گذاشتید من به مادرت میگم و تو باید طرف منو بگیری ! حالا نمیدونم این حرفا از کجا اومده مادرشوهرم یادش داده یا خودش 

منم از این حرفش ناراحت شدم باردارم تصمیم گرفتم اگه مادرشوهرم برا بچه من و جاریم فرق بذاره منم اعتراض کنم مثلا اونروز مادرشوهرم ازم میپرسید برا بچه رختخواب بگیرم بدم یا پتو بخرم منم گفتم هرجور راحتید و دوس دارید درحالی که برا بچه جاریم رختخواب گرفته بود چون شوهرم این حرفو زده منم میخوام بهش بگم به مادرت بگو بین بچه من و جاری فرق نذاره چون منم اعتراض میکنم کار بدی میکنم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مردا خاله زنگ شدن خدا

دیگه یه کت شلوار و حلقه این حرفا رو داره؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چ شوهرای خاله زنکی دارین

باعرض معذرت🌹

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

چه حوصله ای دارید این حاشیه هارو درست میکنید برای خودتون.. بهتره یه جواب کوبنده به همسرت بدی و کلا موضوع رو ادامه ندی. وگرنه تلخ میشه به کامت زندگی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻