2777
2789
عنوان

شوهرم معتاده گردن نمیگیره توروخدا بیاین کمک کنید بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 41 پست
درد من بچه هامن با سن کم دوتا بچه دارم چ گوهی بخورم بخدا کم اوردم ی ساله دارم خودمو گول میزنم

خب خودت اشتباه کردی بچه اوردی وفتی میگی از اول میدونستی اینجوریه

الانم ک چیزی برا بچع ها کم نمیزاره پس مهم نباشه برات

پارسال بردمش مثبت شد دکتر گف از مواد مثبته میگف ن مریض بودم قرص خوردم بازم خر شدم

به چی احتیاط داره عزیزم باید فکر راه چاره باشی اگر از طرف خانواده حمایت میشی ودرکت می کنند چند روزی بذار برو بترسونش بگو می خوام طلاق بگیرم ببین چیکار می کنه الان اصلا نباید به طلاق فکر کنی شما دوتا بچه داری باید به فکر اونا هم باشی عزیزم اگر دوست داشته باشه و جدا شدن شما بزاش سخت باشه شک نکن به خودش میا وفقط باید مثل یک بازیگر ماهر عمل کنی یعنی جوری نشون بدی که فقط می خوای طلاق بگیر بعد از اینکه امد سیر التماس کرد بهش بگو باید بری ترک کنی بعد بر می گردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شرایط سختیه میدونم🥺بداخلاقی هاشم اکثرا به خاطر اعتیاده...هرجور شده باید ترکش بدی

من حاضرم ولی گردن نمیگیره قسم جون بچمونو میخوره میگ فلانه بهمانه 

من با بی پولیش کنار اومدم با معتادی نمیتونم خودم دارم زره زره اب میشم

کاش خدا کمکم کنه

من حاضرم ولی گردن نمیگیره قسم جون بچمونو میخوره میگ فلانه بهمانه من با بی پولیش کنار اومدم با معتادی ...

بمیرم برای دلت

به یک بهونه ای ببرش آزمایش اونجا مشخص میشه

دیگه زیرش هم نمیتونه بزنه

اون از واکنش شما میترسه برای همین گردن نمیگیره

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خب خودت اشتباه کردی بچه اوردی وفتی میگی از اول میدونستی اینجوریهالانم ک چیزی برا بچع ها کم نمیزاره پ ...

نمیدونستم بچم پنج سالشه تازه ی ساله فهمیدم 

همینک کم نزاش بسازم!

خودت بودی میساختی واقعا!

واقعا حاضری انگشت نما بشی بگن فلانی شوهرش معتاده

روح و روانی برات میمونه؟

نمیدونستم بچم پنج سالشه تازه ی ساله فهمیدم همینک کم نزاش بسازم!خودت بودی میساختی واقعا!واقعا حاضری ا ...

من جای شما بودم شاید همون اولم میفهمیدم 

اونایی درباره شوهر تو نظر میدن تاحالا به شوهر خودشون نگاه انداختن ؟؟!!

شما الان بزاری بری بدون پشتوانه ک نمیشه

اینجا فقط یاد گرفتن میگن طلاق😐تا هرچی میشه فقطططط طلااااق!!!درحالی که این موقعیت برای خیلیا پیش اوم ...

از نظر شما طلاق فقط برای وقتیه که مرد بزنه بکشتت؟ دیگه چه دلیل موجه تری از اعتیاد برای طلاق وجود داره؟ از جماعت معتاد زیر ۲ درصدشون دائمی ترک میکنن عزیزم. بقیه یا ترک نمیکنن یا ترک میکنن دوباره برمیگردن

اگه اینجوریه که میگی دوستت داره کوه رو برات جا بجا می‌کنه چرا بجای فکر کردن به طلاق و شکایت باهاش حرف نمیزنی کمکش نمیکنی که خلاص بشه از این وضع چرا فقط خودت رو میبینی اون شریک زندگیته کمکش کن

درد من بچه هامن با سن کم دوتا بچه دارم چ گوهی بخورم بخدا کم اوردم ی ساله دارم خودمو گول میزنم

سلام دوست عزیز من مشکل شما رو خوندم دقیقا یکی از نزدیکان من مشکل شمارو داشت وبه خاطر ترازآبروی خانوادش که با طلاق مخالف بودن زندگی کرد ودوپسر ۲۵ ساله و۱۲ ساله دارد وقتی پسر بزرگش نوجوان بود مشکل پدرشو فهمید مشکل اعصاب پیدا کرد ومادرش فقط درطی این سالها سوخت والان ناراحت وشرمنده بچه هاشه وهمسرش فقط تریاک کنارگزاشته وشربت میخوره هنوز اعتیاد داره ۲۰ بار کنارگزاشته وبرگشته 

گفتم شاید عنوان کردن یه زندگی شبیه شما بتونه بهتون کمک کنه این بنده خدا میگه من چون بچه هام پدرشونو میخواستن موندم وبه خازر خونوادش که مخالف جدایی بودن ....

اعتیاد مشکل شخصی یک فرده نه مشکل زندگی مشترک

با این منطقی که شما داری همه باید طلاق بگیرن جانم😂

پس هرموقع زن یا شوهر مریض شدن ول کنن برن

یا اگه افسردگی وسواس گرفت

یا ورشکست شد 

یا اگه زن بچه دار نشد

و.‌....

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
سلام دوست عزیز من مشکل شما رو خوندم دقیقا یکی از نزدیکان من مشکل شمارو داشت وبه خاطر ترازآبروی خانوا ...

عزیزم نمیشه زندگی شخصی یه نفر رو مثال زد که

منم با آدم معتاد زندگی کردم

ولی الان خداروشکر همه چی رو به راه شده

خدایا دوستت دارمممم ❣❣