2777
2789

ناهار خونه یکی از اقوام شوهرم دعوت بودیم. یه سری اتفاقای به ظاهر کوچیک افتاد که واقعا روانمو بهم ریخت. اومدم اینجا تعریف کنم یکم سبک شم تا شب ک شوهرم اومد باهاش تسویه حساب کنم... 

تو جمع کلا دو تا مرد بود شوهر من و یه نفر دیگه. رفتم میبینم شوهرم اون آقا رو ول کرده اومده نشسته بین عمه و زن عموش داره چرت و پرت میگه و میخندن!!!! 

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیکارش داری ، چرا انقدر سخت میگیری ....دوست نداشته پیش اون اقا بشینه ، چراوقتی ازدواج میکنید فکر میکنید همه چی باید باب میل شما باشه؟؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

از اول تا آخر هرچی منتظر موندم این مرد یه تکونی به خودش بده پانشد ک نشد. چسبیده بود ب این دوتا زن. رفتم نشستم روبروش دیدم داره از زن عموش میپرسه، خط ریش چطوره؟؟ لیزر کردما، با توضیحات کااااامل که رفتیم اونجا دوتا اپراتور داشت یکیشون یه دختر جوون بود یکیشون یه زن چاق و سیاه از شانس اون اومد واسه من انجام داد!!!! داشتم می ترکیدم فقط پاشدم چپ چپ نگاش کردم و از پیششون رفتم!! 

خب چیکارش داری ، چرا انقدر سخت میگیری ....دوست نداشته پیش اون اقا بشینه ، چراوقتی ازدواج میکنید فکر ...

بقیه شو بخون خانم روشن فکر

از اول تا آخر هرچی منتظر موندم این مرد یه تکونی به خودش بده پانشد ک نشد. چسبیده بود ب این دوتا زن. ر ...

وااای چه خاله زنک یه سبزی کم داشتن دور هم بشینن پاک کنن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گذشت و دخترم سر سفره انداختن بیخودی لج کرد. یدفه هرکی از یه طرف یه چیزی میگفت 

یکی میگفت ای بابا چیکارش داری بچه رو. درحالی که من حتی یک کلمه حرف نزدم با دخترم. بیخودی قشقرق بپا کرد و اینجور وقتا با بی توجهی ساکت میشه 

یکی دیگه از اون طرف گفت الان میرم مامانتو میزنم عههههه مامان بددد چیکار دخترمون داری؟؟؟! احمقا

فقط گفتم بااین حرفا فقط بدترش میکنید ولش کنید خودش آروم میشه 

بقیه شو بخون خانم روشن فکر

خوندم ...شوهرت جوگیره ، تنها راهش اینه که حرص نخوری وتوخلوت  بهش بگی دیوونه پشت سرت همه میگن خاله زنکه و همش پیش زنهاس ، یادبگیرتوضیحات جزئی ندی مثلا میای بقیه را بخندونی نمیدونی یهو غیرتی میشم چشمتو کور میکنم البته با خنده و طعنه بگو 

...جدی میگم مردها اونقدری ارزش ندارن که بخاطرشون حرص بخوری 

خوندم ...شوهرت جوگیره ، تنها راهش اینه که حرص نخوری وتوخلوت بهش بگی دیوونه پشت سرت همه میگن خاله زن ...

مگ میشه حرص نخورد. مدام دارم فکر میکنم خدایا وقتای ک من نیستم چه حرفایی میزنه و چه بی عقلی هایی میکنه؟! 

یه بارم داشت درمورد زایمان من پیش عمو و مادربزرگش تعریف میکرد چون موقع زایمان پیشم بود!!!! 

مگ میشه حرص نخورد. مدام دارم فکر میکنم خدایا وقتای ک من نیستم چه حرفایی میزنه و چه بی عقلی هایی میکن ...

مگه غیراز این هست که تهش میگن بی سیاست و ساده و وراجه.....

ابرو شما که نمیره زایمان برای همه خانمهاس و ی فرایندطبیعیه ....همسرت خودشیرینه و این اخلاق از بچگی تو وجودشه و دست خودش نیست ...توچه حرص بخوری چه نخوری اوضاع همینه ...پس چه بهتر رحم ب جوونی و اعصابت کنی