2777
2789

حتمانبایدپرکنی یاحتمانبایدهمه رشته هاروانتخاب کنی سعی کن اول موردعلاقه هاتوبزن توسراسرکشورالبته اگه میخوای خارج شهرت دانشگاه بری

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

حتمانبایدپرکنی یاحتمانبایدهمه رشته هاروانتخاب کنی سعی کن اول موردعلاقه هاتوبزن توسراسرکشورالبته اگه ...

تو دانشگاه شهر خودم دوتا رشته خوب داره که میتونم بزنم چون مرکز استانم هستیم همین دانشگاه رو زدم اما چون انتخاب ها زیاده مجبور شرم بهداشت هم بزنم و پرستاری و هوشبری و اتاق عمل شهر هایی که رتبه م بهش میخوره البته اونایی که خوابگاه داره

۵۰تا بزنم کافیه به نظرت؟

باز باید بچینم تو سایت شاید لازم باشه چند بار تغییرش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دانشگاه شهر خودم دوتا رشته خوب داره که میتونم بزنم چون مرکز استانم هستیم همین دانشگاه رو زدم اما ...

من فقط ۲۵تاانتخاب کرده بودم حتی میتونی یدونه هم انتخاب کنی تعدادمهم نیست فقط دقت کن اونایی که برات اولویت هستن روبزنی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من فقط ۲۵تاانتخاب کرده بودم حتی میتونی یدونه هم انتخاب کنی تعدادمهم نیست فقط دقت کن اونایی که برات ا ...

آها درسته ممنونم💜

بعضی تاپیک آدم میره گیج میشه یجوری میگن حتمااا ۱۵۰تا رو بزن اگه نزنی مردود میشی و بی اساس حرف میزنن آدم میترسه

آها درسته ممنونم💜بعضی تاپیک آدم میره گیج میشه یجوری میگن حتمااا ۱۵۰تا رو بزن اگه نزنی مردود میشی و ...

حتمابامشاورت هم حرف بزن موفق باشی