2777
2789
عنوان

تامپون قاعدگی

57 بازدید | 9 پست

خانما من تامپون قاعدگی گرفتم فعلا معذرت میخوام پریود نشدم ولی امتحان کردم ببینم چجوریه،کامل کامل داخل واژن قرارنمیگیره سایزش نرمال هس،خیلی کم بیرون میمونه از طرف نخ اش، ایا اونجوری میشه؟یا باید کامل داخل واژن قرار بگیره و فقط نخ بیرون باشه؟ میگم حتما درست نکردم،ولی چندبار دراوردم و گذاشتم بازم همونطوریه،

شنیدم بیشتر از۳ساعتم بمونه ضرر داره ،شماها استفاده میکنین؟

و اینکه من خونریزی هام شدید میشه بنظرتون جوابه؟یا فقط برا خونریزی های کم هس اینا،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشتی نمیده؟

نمیدونم والا منم بار اولمه گرفتم فعلاپریود نشدم گذاشتم ببینم طرز استفادشو بلدم حالا یامیتونم نگه دارم🤭ولی دوستم گذاشته بود رفته بودیم استخر،تقریبا۴ساعت بیرون بودیم نه نشتی نداده بود برااون،ولی خونریزی دوستم کمتر هس،برامن شدید

نمیدونم والا منم بار اولمه گرفتم فعلاپریود نشدم گذاشتم ببینم طرز استفادشو بلدم حالا یامیتونم نگه دار ...

منم چون گفتید شدید گفتم ممکنه نشتی بده،حالا وقتی پریود شدین یه روز امتحان کنید ببینید چطوره

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋

میتونید وقتی خونه هستید استفاده کنید

نمیدونم تاچقدر ضرر داره اکثرامیگن فقط درمواقع ضروری استفاده کنین،مثلا حموم رفتنی استخررفتنی،ولی من میخوام اگه نشتی نده و راحت باشم توخونه تم کلابجای نواراستفاده کنم،چون واقعاعذاب اوره دیگه نوار ،هرمارکی استفاده کردم گرون ترینش،بازم خارش میگیرم