2777
2789
بگو عزیزم

نامزدم تو مغازه کار میکنه

دیروز عصر من با داداشش رفتم خرید بعد چند تا پیام دادم دیدم کسی جواب نمیدخ رفتم سرکارش دیدم داره بازی میکنه 

بعد دیدم یخ دختره اومد آره فلانی شکلات نداری وای فلانی منظورش نامزدم بود داری بازی میکنی بگو بخند 

تا وقتی میرم سرکار حرف از همه دختری زده میشه از هر دختری

رفیقش میاد فلانی دیدی چه بدنی

فلانی دیدی چه فلانی بود 

اینم میگه میخنده

امروز داشتیم بازی میکردیم بحثمون شد من کلا ساکت شدم

الانم بحث شد گفت تو فقط من کنارتم قهری و فلانی 

گفتم تو‌که دورت زیاد رفیق و دختر واسه لاس همه چی خندید گفت آره مثل تو‌تنها نیستم

دلم گرفته واقعا 

شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم تو مغازه کار میکنهدیروز عصر من با داداشش رفتم خرید بعد چند تا پیام دادم دیدم کسی جواب نمیدخ ر ...

بگو ناراحتم از کارت و این برخوردت با نامحرم، 

محکم و قوی باش قهر نکن با صبرو حوصله حل نشد مثل خودش باش ببین چیه واکنشش یا خوشش نمیاد خودشو جمع میکنه یا بی غیرته 

بگو ناراحتم از کارت و این برخوردت با نامحرم، محکم و قوی باش قهر نکن با صبرو حوصله حل نشد مثل خودش با ...

چند بار بگم چند بار 💔

الانم دید اشکم اومد رقت با بقیه بازی منم تنها موندم

شد

ضعف نشون بدی لجبازتر میشه و اذیتت میکنهیه کار دیگه بکن به خودش بیاد

صدمو واسش گزاشتم 

خودش خوبع ولی رفیقاش 

نمیدونم 💔

مشاورم گفت اخلاقاتون باهم اوکیه ولی من یکم حساسم 

آخه اینارو میبینم دلم میگیره

من هر رفیق پسری داشتم دیگ چت نمیکنم هیچی تا ببینمشون همین 

گاهی میگم تموم کنم و برم برم

شد