2777
2789
عنوان

تجربه من از سزارین سوم با بی حسی

1862 بازدید | 45 پست

اول بگم دو تا سزارین قبلی با بیهوشی کامل بود و خیلی راضی بودم، راستش از بی حسی می ترسیدم، اما این دفعه هر چی به دکتر گفتم قبول نکرد و گفت الا و بلا بی حسی😒

آمپولش درد نداشت واقعا، فقط یه ثانیه یه حسی شبیه برق گرفتگی به ادم دست میده😄 که اذیت کننده نیست و کم کم بی حس میشی

اما نگم از لحظه ای که شکم رو باز میکنن…وای وای

حس میکردم صد نفر  از صد جهت دارن شکمم رو محکم میکشن و یه درد عجیبی داشتم که قابل وصف نیست

در واقع فقط درد تیغ جراحی رو حس نکردم وگرنه درد داشتم🥲

بعدشم که انگار چند نفر از همون پایین محکم داشتن زیر سینه هام رو فشار میدادن که بچه بیاد پایین و بکشنش بیرون ، که اون فشاری که میدادن به زیر سینه ها هم بشدت دردناک بود

کلا برا من اینطور نبود که بگم هیچی نفهمیدم، اتفاقا درد هم حس کردم

تازه بعدشم با وجود بی حسی وقتی شکمم رو فشار میدادن کاملا درد رو حس میکردم و عذاب اور بود واقعا

اما نکته خوب ماجرا اینجاست که الحمدلله بعدش نه سردرد شدم نه کمردرد… البته بعضیا میگن کمردردها تازه بعد از چند وقت شروع میشه که نمی‌دونم درسته یا نه ولی خداروشکر تا این لحظه کمردرد نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین راه رفتنت چطوربود شایداثر نداشت بی حسی توبدنت

مثل زایمان های قبلی

نه خیلی راحت نه خیلی سخت

خودمم حس میکنم واسه من زیاد اثر نذاشته

اخه هر جا میرم میخونم یا از هر کی میشنوم همه میگن ما هیچی حس نکردیم☹️

من قبلی بیهوشی بود دعا کن اینم بیهوشی باشه هنوز به دکترم نگفتمخیلی خوبه تو سه ثانیه بیهوش میشی بعد چ ...

اره واقعا

منم همین حالتش رو دوس دارم که هیچی نمیفهمی😄

ولی این دفعه دکتر بیهوشی بهم گفت چون سزارین سومی اگه بیهوشت کنیم احتمال چسبندگی رحمت میره بالا

نمی‌دونم حالا چه ربطی داره😀

من اولش اینجوری حس میکردم که رو شکمم ناخن میکشن. چند لحظه بعد دیگه اینم حس نکردم. ولی فشار و اینا رو حس کردم که البته درد نداشت.

ولی کلا بی حسی بده، خیلیییی استرس داره. بیهوشی میخابی چیزی نمیفهمی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مثل زایمان های قبلینه خیلی راحت نه خیلی سختخودمم حس میکنم واسه من زیاد اثر نذاشتهاخه هر جا میرم میخو ...

بایدمیگفتی به دکتربیهوشیت یا مواد بی حسیت قوی ترکن یابیهوشیت کن 

حوصلت نرفت حین عمل 

منم نمیخواستم بی حس بشم ولی اورژانسی بودم وشکمم پربود اولی بیهوشم کردن یه هفته ی تمام منگ بودم وسرگیجه وبی اشتهایی وافسردگی ولی دومی روبی حس شدم هیچی نفهمیدم حتی دردنداشتم نه موقع عمل نه بعده عمل دکترم گفت بایدتافردابمونی شب زایمان کردم ظهرخودمومرخص کردم وپاشدم رفتم خونه ازهمون فرداش کارای خودموبچموانجام دادم بیهوشی خیلی بده

بایدمیگفتی به دکتربیهوشیت یا مواد بی حسیت قوی ترکن یابیهوشیت کن حوصلت نرفت حین عمل

من که تجربه بی حسی نداشتم نمیدونستم چطوریه

فک میکردم روال عادیش همینه

تازه ادم کم تحملی هم نیستم نسبت به درد

من اولش اینجوری حس میکردم که رو شکمم ناخن میکشن. چند لحظه بعد دیگه اینم حس نکردم. ولی فشار و اینا رو ...

من فوبیاداشتم تواتاق عمل هم بی حسم کردن هم ارامبخش زدن هیچی نفهمیدم خیلی ریلکس همه چیومیدیدم ولی واکنشی نداشتم

الان سزارین و طبیعی فرقی ندارن هردو بی حسی دارن بیهوش نمیکنن

اره همه زورشون رو میزنن که بیهوش نکنن

فقط نمی‌دونم چرا قبلش از ادم میپرسن

فک کنم قبلش ۱۰ نفر هی اومدن تو اتاق عمل از من پرسیدن بی حسی می‌خوای یا بیهوشی، منم گفتم بیهوشی

اخر سر دکتره اومد گفت نه الان دیگه کسی واسه سزارین بیهوش نمیکنه که!!! فقط بی حسی