یه پسر هستش ک خیلی خوش قيافه س خیلی شخصیت خوبی داره مهربونه دلسوزه آقاس سر ب زیره تا الان با هیچ دختریم نبوده حتی بخاطر من جلو خانوادش واستاده خانوادش خیلی پول دارن خیلی سطح بالان
مواقعی که من حال ندارم یا میفهمه حالم بده کلی قربون صدقه ب کنار با اینکه باهاش نمیحرفم دوران پریودی غذا پست میکنه وسایل هزارتا وسیله های دخترونه برای پریودی یا شبا تا صبح تلفنی قربون صدقه میره خابم ببره قطع میکنه هروق دلم بگیره یجارو جور میکنه میگه بریم خرید و اینا ولی چون شرایط ندارم میبره جاهای دیدنی
بد کلی پول میریزه تو کارتش میده میگه خرج کن کارت خودشه تا الانم انگشت بم نزده تا الان اسن دست نزده بم تو درسام خیلی کمک میکنه
حتی وقتی خیلی حالم بده و هرچی ا دهنم میاد میگم اون کوتاه میاد و میگه باشه و فلان ♥️🥲
خداشاهده اسم دختر دیگ پیشش بیاری پامیشه میره چندبار دیدمش داف ترین دخترا رد شده سرش پایین بوده
هرصبح با قربون صدقه بیدارم میکنه بضی وقتا میبینه صبحونه اینانمیخورم با اینکهمیدونه راهش دوره سرکاره مین بیاره جلو در
خیلی آقاست خیلی از آسمون اومده انگار براتون آرزوی همچین پسری میکنم♥️
خداشاهده دلم هرچی بخاد ب زبون نیارم خودش حس میکنه من اول نمیدونستم پولداره برا خودش خودش میخاسم و میخام حتی الانم
یا وقتی قهر کنم گوشی خاموش اینا بشه بغض میکنه گریه ولی ن پیش کسی غرورش نمیشکنه
نشده تاحالا اخم کنه بهم
آخه مننمیرم براش؟؟
آخه فداش نشم؟؟
تصادف کرده بود ولی باز نمیخاس من بدونمناراحت شم منم قهر کردم ج نمیدی و من میرم معلوم نی کجایی زنگ زد کلی قربون صدقه رفت وقتیم رفتم ببینمش برا اینکه ا دلم در بیاره کادو گرفته بود درست اون چیزایی ک عاشقشم همیشه سوپرایزممیکنه همیشه حوصلم داره
🤦♀️بخدا این آدم نیست فرشتس خداشاهده این ا آسمون افتاده
من خیلی هیچمپیش اون
شما همچینپسری اگ باهاتون باشه چیکار میکنین