2821
2789
عنوان

اومدیم بدترین مسافرت عمرم

2476 بازدید | 48 پست

سه روزه اومدیم  خونه ی خاله ی همسرم یه شهر دیگس  یعنی میزبانیش افتضاحه.تو این سه روز کلا دو وعده غذا ب ما داده اونم ساعت سه و چهار   بعدظهر یه وعده برنج و مرغ ی وعده کتلت شامم ک کلا بهمون نداد  نون و پنیر هندونه برا شام بهمون داد  ی شب دیگشم هیچی نپخت  بقیه رو برد براشون نذری گرفت من نرفتم  امروز برا ناهار مارو کشونده این خونه این خونه ک برامون غذای نذری بگیره مثه این‌اواره ها هر چی شوهرم غر زد بهش ب زور مارو از این سر شهر کشوند اون سر شهر اخرشم هیچی ب هیچی هیچ جاهم ناهار ندادن ک بگیریم اومدیم خونه میگه ابدوغ خیار درست کنم براتون یا تخم مرغ حالا از بداخلاقیای دیگش نگم براتون 

اینم بگم من اولین باره اومدم خونش تو این چند سالی ک ازدواج کردم مادرشوهر و بقیه ام بعد ۱۲سال اومدن خونش

بعد ایشون میاد شهر ما مادرشوهرم مهمونش میکنه انقد عزت و احترام بهش میزاره

منم لج کردم ناهار نخوردم 

واقعا مهمونداری کامل و عالی  زنونگی یه زنو نشون میده 

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه آبرو ریزیی

بعد میدونی مادرشوهرمم طرفداریشو میکنه بهش میگیم بد رفتاری میکنه میگه نهههه عصبیه میگیم ب شوهرش بی احترامی میکنه ما معذب میشیم میگه نه شوهرش اذیتش میکنه با این شوهرش خیلی صبور و ارومه

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

2825
2823
2791
2779
2792