2777
2789
عنوان

به کمک نیاز دارم❗❗❗❗

1010 بازدید | 20 پست

میشه لطفا تاپیک قبلمو نگاه کنید

به نظرتون چی کار کنم

بگم میخوام با خواهرم زندگی کنم

یا هیچی نگم با مادرش حرف بزنم

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

وقتی تک فرزنده پدرشم وضع مالیه خوبی داره وازش حمایت میکنه چه اصراری داری که خودش بره خوب کارکنه ولش ...

یعنی چی ؟خب اگه یه روز باباش نبود چی؟بی عاره 

باباش بیست و چهاری تو زندگیمون بود

حریم خصوصی نداشتیم تا کی قرار بود اویزون باباش باشه

دوماه دیگه 30 سالش میشه هنوز باباش بهش پول میده ببخشید ببخشید انگار من بیشتر زن باباش بودم تا زن خودش 

مرد خوبیه ولی مرد زندگی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی میاد جلو در؟

محکم حف بزن بگو نیا نیستم فلان جام 

چندبار اینجوری بگو 

بعدم بگو از قبل هماهنگ کن

بگو بچه رو ببر خونتون یا پارک جایی یا هرکجا که صلاحه به موقع برش گردون منم تو اون تایم برای خودم وقت میزارم 

مثلا پنجشنبه ها صبح تا شب پیش تو باشه منم برنامه ریزی کنم به کارای شخصیم برسم نه اینکه تو بیای خونه من،من برای هردوشما وقت بزارم 

اصلاااا راش نده،

بچه رو اماده کن ببر جلو در تحویل بده 

یعنی چی میاد جلو در؟محکم حف بزن بگو نیا نیستم فلان جام چندبار اینجوری بگو بعدم بگو از قبل هماهنگ کنب ...

میبره خونه خودشون ولی خونه منم میاد بهونه میاره که دلتنگم حال بیرون رفتن ندارم یا ماشینم خرابه خستم و اینا

بهش هم میگم خونه نیستم بیا از فلان جا بگیر میگه کی میرسی خونه

همین الانم اینجاست

میبره خونه خودشون ولی خونه منم میاد بهونه میاره که دلتنگم حال بیرون رفتن ندارم یا ماشینم خرابه خستم ...

تو چه علی بی غمی بخدا

این چه وضعشه دختر

بیرونش کن

بگو بمن مربوط نمیشه 

بمن چه که دلت تنگه 

بمن چه ماشینت خرابه

تو چه علی بی غمی بخدااین چه وضعشه دختربیرونش کنبگو بمن مربوط نمیشه بمن چه که دلت تنگه بمن چه ماشینت ...

اخه تازه جداشدبم نمیخوام یهو بهش فشار بیارم

از طرفی میترسم با دعوا برخورد کنم به خانواده ام چیزی بکه همه کاسه کوزه ها سر من بشکنه خیلی کله خره اصلا هم از خانواده ام حساب نمیبره

تو دعواهامونم اصلا منو جدی نمیگیره یهو میخنده یه چرت و پرت بی ربط میگه

یعنی چی میاد جلو در؟محکم حف بزن بگو نیا نیستم فلان جام چندبار اینجوری بگو بعدم بگو از قبل هماهنگ کنب ...

این کارم کردم وقتی بچه رو برگردوند نشست یه چایی هم خورد بعدش رفت

بچه ام کوچیکه نمیخوام از پدرش دور بشه

وا اخر هفته ها بیاد ببره چرا مزاحم تو میشه 

برای تو غریبس خوبیت نداره تو فامیل ودرهمسایه 

راهش نده تو خونت 

بعد به مشکل میخوری 

قاطعانه جلوش وایسا وتمومش کن 

وا اخر هفته ها بیاد ببره چرا مزاحم تو میشه برای تو غریبس خوبیت نداره تو فامیل ودرهمسایه راهش نده تو ...

امروز دیگه میخواستم بهش بگم ولی از وقتی اومده لال شدم یعنی الان بهش بگم دیگه نیا؟

اخه تاحالا کلی به زبون بی زبونی گفتم جواب نداده