2777
2789
خودم ک سیب زمینی سرخ میکنمپیازداغ میکنم و مرغ رو نگینی میکنم آب پز میکنم تو پیازداغ بعد گوجه و فلفل ...

😋😋اله بیزده سویروخ

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا ما شوفاژ هارو روشن کردیم 🤧😂😂😂😂

شانس به روایت کامنت: 🫣😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اسم رسن شنیدی؟ همین طناب های بزرگ که از پشم گوسفند درست میشه یعنی خدایا دوتا رسن نذر میکنم برق رو بر ...

اهاااا فهمیدم شما نذر میکنی ما تا ی کار پیش میاد ی قدم برمیدارم ی فحش میدیم 

اهاااا فهمیدم شما نذر میکنی ما تا ی کار پیش میاد ی قدم برمیدارم ی فحش میدیم

یه نوع شعره دیگه 😁

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اره اره ما سایه هم درست میکنیم رو دیوار😂

ما هم همینطور 😂😂😂😂

بعد کل خونه رو شمع میچینیم ، بچه هام هم میرن توی حس 100 سال پیش ، نفری یه شمع برمیدارن ، میفتن دنبال هم توی خونه 

در کل فقط تابستون به خاطر گرما اذیت میشیم وگرنه هوا خوب باشه ، برقا بره ، جزو تفریحات سالمه برای ما 😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم