2777
2789
وقتی برقا می‌ره میگیم ای بابااااا این چه وضعشه باز برقا رفت...وقتی میاد میگیم خدا رحمت کنه ادیسون و، ...

😂😂وقتی میره هم ادیسونو فحشش بدین ک ی چیز ثابت اختراع نکرده رفت نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی بعضی وقتا که میره مثلا حین غذا درست کردن واقعا ضدحال بدیه برام🙁😂قشنگ حرص خودمو سر مسئولین خ ...

🤣🤣🤣😂😂😂😂

من اگه کارم به آسانسور بیوفته فش میدم اگه نه که نمیدم😝😅

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

🤣🤣🤣😂😂😂😂من اگه کارم به آسانسور بیوفته فش میدم اگه نه که نمیدم😝😅

وای آسانسور با گرما به نظرم از همه چی بدتره😬

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
وای آسانسور با گرما به نظرم از همه چی بدتره😬

👌👌👌👌طبقه ششم هم که باشی دیگه بدتر😒😂😂😂

باورت میشه ما دوساله کولر روشن نمیکنیم خونمون خنکه همیشه😅😅

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

من یاد اون کلیپه میفتم ک‌میگف سر در اداره برق ریدوم ، تو قبضای برق ریدوم ، تو کارمندای اداره برق ...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

معنی میکنی؟🙄

اسم رسن شنیدی؟ همین طناب های بزرگ که از پشم گوسفند درست میشه یعنی خدایا دوتا رسن نذر میکنم برق رو برسون 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
👌👌👌👌طبقه ششم هم که باشی دیگه بدتر😒😂😂😂باورت میشه ما دوساله کولر روشن نمیکنیم خونمون خنکه همیش ...

اوه اوه😟

واقعا؟ پس خوش به حالتونه🤭

من هنوزم بدون کولر نمیتوانم😂💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵