2777
2789
عنوان

خانمهای کارمند

404 بازدید | 19 پست

بچه ها اگه رئیس شما تو پرداخت اضافه کاری انصاف نداشته باشه وبه از اضافه کار شما کم کنه وبه دیگران که کمتر از شما کار می کنند بپردازد چکار می کنید اضافه کار مهر ماه  پرداخت شده بود حدود 250 از من کم کرده به دیگران پرداخت هیچ خصومتی وبگومگویی هم بین من ورئیس نبوده گویا اون همکارم نورچشمی بوده بروم به اعتراض یانه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همه جا ازین باند بازیا هست اما اگر اعتراض کنی بدتر میشه که بهتر نمیشه

چاره ای نیست جز تحمل

مادر فقط آن زنی نیست که هر روز صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم ..منی که هر شب تا صبح خواب تورا میبینم...دلم نمیخواهد هرگز صبح شود ..وقتی در خواب تورا در آغوش میبینم دلم میلرزد.....حتی در خواب هم میدانم که ندارمت.....ولی دلم برایت میلرزد.....صبح که بیدار میشوم لبخند بر لب دارم چون روی ماه تورا دیده ام....چون تو در آغوشم بوده ای...چون بوی تنت را به ریه هایم کشیده ام....حتی در خواب و برای یک لحظه....آری من هم مادرم....مادر فرزنده نیامده ام...مادر فرزنده نداشته ام....مادر فرزنده در خواب دیده ام.....مادره تویی که برای داشتنت روزهای زیبای جوانیم را در مطب دکترها و بیمارستانها گذرانده ام....مادره تویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم و صدها آمپول میزنم...منی که تمام تنم از مرحمت آمپولهای گران قیمتی که میزنم و تمام قلبم از بی اثری درمانها و تمام دلم از زخم زبانها  کبوووود است.............منو امثال من مادرتر از هر مادری هستیم......مادرانی زجر کشیده.....مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان رابا حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم....که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد وپر میشود از غصه....پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفشها و تاتی کردنت.....آری من هم مادرم فقط تورا ندارم عزیزکم....فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم...............

عزیزم منم دقیقا مشکلم اینه،از همه بیشتر کار میکنه آخرشم از اضافه کاری من کم میکنه میده به یکی که هر روز دیر میاد،تو اداره ام یا همش با تلفن حرف می زنه یا اتاق اینو اونه.منم خیلی مودبانه اعتراض کردم

اما فایده ای نداشت

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

اعتراض فایده نداره شما یک ماه امتحانی خیلی زیاد کار کن و تو چشم باش ماله شما رو هم زیاد میکنه!

روسا از چپ افتادن با کارمند اخه چیزی نصیبشون نمیشه که

دخترم تمام زندگی من
مگه ساعت اصافه کاریتون مشخص نیست؟مثلا بیست ساعت  چطور مبلغشو کم میکنن؟ تو پرفراژتنون نزده ؟

مدلش اینجوریه که مثلا 300 ساعت میدن به یه واحدی از اداره،رئیس اون واحد تصمیم می گیره که این 300 ساعتو چه جوری بین کارمنداش پخش کنه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

اگه رییس با اخلاق و آروم باشه میتونی مودبانه ازش سوال کنی که دلیل کم شدن اضافه کارت چی بوده. ممکنه اون فکر کرده شما کم کاری کردی یا شاید از طرف همکارا زیر آبت زده شده باشه

ولی اگه مثل رییس من دیکتاتور و مغروره بهتره هیچی نگی. چون  توی اداره ما اگه کسی به دریافتی اش اعتراض کنه سریع یه پرونده براش درست میکنن به عنوان اخلال گر در نظم اداره و ... اضافه کار ماه بعدش هم قطعا صفر میشه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مدلش اینجوریه که مثلا 300 ساعت میدن به یه واحدی از اداره،رئیس اون واحد تصمیم می گیره که این 300 ساعت ...

اهان خوب اینجوری خیلی سلیقه شخصی اعمال میشه و اصلا منصفانه نخواهد بود 

ما چارت خیلی مشخصی داریم و اصلا سلیقه شخصی نمیتونه توش اعمال بشه 

حال متکلم از کلامش پیداست

چند سال پیش یه همکار نامرد داشتم که یه مدتی به بهانه مریضی هر روز میرفت تو نمازخونه میخوابید و کاراش به گردن من بود

یه روز دیگه خسته شدم و بهش گفتم اگه مریضی که مرخصی بگیر و نیا سرکار که تکلیف من روشن بشه!

آقا بهش برخورد و بعدا فهمیدم رفته تا تونسته برای من حرف در آورده و زیر آبم رو به شدت زده!

اون ماه اضافه کار من خیلی کم شد. در صورتی که داشتم کارای همکارم رو هم انجام میدادم!! ولی چون مدیر وقتمون با انصاف بود وقتی براش قضیه رو توضیح دادم توی ماههای بعد برام جبران کرد و در ضمن اضافه کار اون نامرد که همیشه بیشتر از من میگرفت رو هم کم کرد   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم