2777
2789
عنوان

صدقه میدم امروز با گفتن راز لاغریم

369 بازدید | 21 پست

تپلو ها بیاید

اگر کسی از این گروه نتیجه دید 

برام صلوات بفرسته

یه روز داخل نی نی سایت یه لینک لاغری رایگان دیدم وارد شدم 

هول و حوش ۸۰ کیلو بودم 

ادمین بسیار پدر امرزیده پیگیری کردند و شدم ۶۰

لینک برای تمام خواهرای ۰اقالوم فرستادم اونا هم هزار ماشا الله نتیجه دیدند 

اکر دوست داشتید بگید برای شما هم بفرستم

بفرست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

سخته رژیم گرفتن.ب هرحال لینکشو بزار مرسی

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو صد مرتبه شکر برای من عالی بود من دکترم رفتم و نشد خیلی خوب رژیم میده

بفرست آخه

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

اینکه رایگان نبود عزیزم.. چرا دروغ میگی ؟!

برنامه رو میفروشن یعنی؟  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

[QUOTE=354362104]برنامه رو میفروشن یعنی؟    [/QUOTاره تو گروه نمیتونی پیام بزاری، ولی مدیر گروه گفته بود زودتر ثبت نام دو انجام بدید و الویت با کسایی که زودتر واریزی انجام بدن و مهلت ثبت نام محدوده و...

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔