2777
2789
عنوان

بارداری و درد دنده

24407 بازدید | 54 پست

سلام من الان ماه آخر بارداریم از شش ماهگی زیر دنده ام درد میکرد رفتم دکتر گفت عادیه تا الانم گاهی درد دارم با اینکه دیگه نزدیکه زایمانمه کسی هست شرایطش عین من باشه؟؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

سلام عزیزم من اینجوری نیستم اما این طبیعیه میگن عیبی نداره

❤خدای عزیزم خیلی دوستت دارم تمام امیدم تویی ❤🌼غنچه های کوچولمو به خودت میسپارم امین من🌼 🌼 مراقب دختر کوچولوم ودخمل تو دلم باش خداجون🌼🍃همه منتظرارونینی بده بزار لذت مادری روبچشن🍃
سلام عزیزم من اینجوری نیستم اما این طبیعیه میگن عیبی نداره

خود دنده ام درد میکنه مثل تیر میمونه که از پشتم درد میگیره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعداز زایمان خوب میشه این درد؟؟؟؟

جنين در حال رشد و نمو آن قدر در بدن مادرش تغيير ايجاد مي‌كند تا بتواند صحيح و سالم به دنيا بيايد، يكي از عمده‌ترين تحولاتي كه بارداري براي مادر به‌وجود مي‌آورد ناراحتي‌هاي گوارشي‌ است.‌يبوست، نفخ، گازهاي معده‌اي، حالت تهوع و سوزش سر دل‌. ما اين‌بار سوزش سر دل را بررسي مي‌كنيم زيرا آن‌هايي كه باردار بوده‌اند يا شده‌‌اند از اين حس ناخوشايند شكايت مي‌كنند؛ اين شما و اين توضيحات دكتر صفار‌زاده.

اصل قضيه چيست؟

بيش از 50‌ درصد خانم‌هاي باردار از سوزش شديد معده‌شان در دوران بارداري شكايت دارند به‌خصوص در 3 ماهه دوم و سوم. سوزش سر دل حالتي است كه انتهاي مري به‌دنبال ورود اسيد معده به آن تحريك مي‌شود؛ به اين مشكل رفلاكس اسيد معده هم مي‌گويند. در اين حالت ممكن است احساس سوزشي در محدوده انتهاي قفسه سينه تا ابتداي گلوي‌تان داشته باشيد. برخي خانم‌ها هم مي‌گويند ته حلق‌مان تلخ يا ترش است.

دلایل ایجاد سوزش سرمعده در دوران بارداری چیست؟

در طی فرآیند معمولی هضم، غذا از مری به سمت معده می‌رود، در این بین غذا از بخش ماهیچه‌ای در انتهای مری به نام اسنفکتر نیز می‌گذرد و سپس وارد معده می‌شود. در واقع اسفنکتر دریچه‌ی ورود غذا به معده است. هنگام غذا خوردن این دریچه باز می‌شود و غذا می‌تواند وارد معده شود، پس از آن، اسفنکتر بسته می‌شود تا اسید معده به سمت مری برگشت نکند. وقتی به سوزش سرمعده یا «ریفلاکس معده» مبتلا می‌شوید، در واقع اسفنکتر کاملاً بسته نمی‌شود ومقداری اسید به سمت مری برمی‌گردد. برگشت اسید ممکن است سبب درد و سوزش در ناحیه قفسه سینه شود. در دوران باردای، هورمون‌هایی در بدن ترشح می‌شوند که ممکن است سبب شل شدن ماهیچه‌ی اسفنکتر شوند. در نتیجه مقداری اسید به مری بازمی‌گردد، به ویژه وقتی غذا زیاد می‌خورید یا در حالت خوابیده قرارمی‌گیرید. علاوه بر این، با بزرگ شدن جنین در ماه‌های هفتم به بعد، رحم فشار بیشتری به معده وارد می‌کند. همین فشار نیز ممکن است سبب برگشت اسید معده به مری شود.

اکثر خانم‌هاي باردار از سوزش معده‌ در دوران بارداري شكايت دارند

براي مقابله با سوزش سر دل چه كنم؟

توصيه‌هاي برای پیشگیری از سوزش سر دل در بارداری

* به جاي 3 وعده غذايي حجيم، وعده‌هاي غذايي كوچك و متناوب بخوريد.

* آرام و با طمانينه غذا بخوريد.

* از خوردن هر‌گونه غذاي سرخ شده، پر ‌ادويه و هرگونه غذايي كه به شل شدن دريچه انتهاي مري كمك كند و احتمال سوزش سر دل را بالا ببرد، پرهيز كنيد.

* غذاهاي چرب را كلا كنار بگذاريد.

* كافئين نخوريد.

* نوشابه‌هاي گاز‌دار نخوريد.

* سركه و انواع سس‌هاي حاوي سركه را كنار بگذاريد.

* شكلات و كافئين هم موادي محركند و از خوردن آن‌ها هم بپرهيزيد.

* خوراكي‌هاي اسيدي از قبيل انواع آب‌ميوه‌ها، مركبات، گوجه فرنگي، پاستيل و لواشك را فعلا فراموش كنيد.

* فرآورده‌هاي گوشتي (سوسيس، كالباس، ناگت، همبرگر و...) و خوراكي‌هاي نعنايي هم سبب تحريك سوزش مي‌شوند.

*حين خوردن غذا از نوشيدن حجم زياد مايعات خودداري كنيد اما يادتان باشد در طول بارداري‌تان بايد روزانه 10- 8 ليوان آب را بين و‌عد‌‌هاي غذايي بنوشيد.

* بعد از غذا آدامس بجويد تا ترشح بزاق‌تان بيشتر شود؛ بزاق اسيد معده را خنثي مي‌كند.

* مشكل‌تان را با متخصص معالج‌تان در ميان بگذاريد و از او بخواهيد دارويي مناسب را براي‌تان تجويز كند.

* سيگار نكشيد؛ دود سيگار نه تنها سبب جهش ژنتيك مي‌شود بلكه اسيد معده را هم افزايش مي‌دهد.

* مي‌توانيد بعد از مشورت با متخصص زنان معالج‌تان بدون نياز به نسخه داروهاي آنتي‌اسيد تهيه كنيد اين داروها حاوي منيزيم يا كلسيم هستند و بهتر است در مورد دارو با متخصص زنان مشورت كنيد، زيرا برخي از آنتي‌اسيدها حاوي مقادير بالاي سديم، آسپرين يا آلومينيوم هستند.

اگر هيچ‌يك از اين روش‌ها موثر نبود پزشك معالج براي‌تان داروهاي قوي‌تري را كه براي دوران بارداري بي‌خطرند تجويز خواهد كرد.

بارداری احتمال ایجاد سوزش سرمعده یا ریفلاکس را افزایش می‌دهد

❤خدای عزیزم خیلی دوستت دارم تمام امیدم تویی ❤🌼غنچه های کوچولمو به خودت میسپارم امین من🌼 🌼 مراقب دختر کوچولوم ودخمل تو دلم باش خداجون🌼🍃همه منتظرارونینی بده بزار لذت مادری روبچشن🍃
یعنی بعداز زایمان خوب میشه این درد؟؟؟؟

سلام عزیزم شما سزی یا طبیعی؟

منم همین طور بودم.سمت راست.میگفتن چون جنین به زیر قفسه سینه وفکنم دیافراگم فشار میاره این قدر درد میکنه.

برا من خییییلی سخت بود.ارزو داشتم یه بار که میشینم بتونم یکم خم بشم به جلو.

زن داداشمم زیر سینش جای دنده هاش درد میکرد ومی سوخت.وقرمز شده بود.

البنه الحمدلله همش برا دوتامون رفع شد

جنين در حال رشد و نمو آن قدر در بدن مادرش تغيير ايجاد مي‌كند تا بتواند صحيح و سالم به دنيا بيايد، يك ...

این که سوزش و رفلاکس اون میگه درد دنده

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
خود دنده ام درد میکنه مثل تیر میمونه که از پشتم درد میگیره

باز من شدیدددد درد کشاله پای چپ دارم طوری ک خودمو میکشم همش

سلام عزیزم شما سزی یا طبیعی؟

اخرین سونو سربچه پایین بود شرایط طبیعی رو دارم اما هنوز واسه لگن معاینه نرفتم ده روز دیگه میرم به امید خدا

منم همین طور بودم.سمت راست.میگفتن چون جنین به زیر قفسه سینه وفکنم دیافراگم فشار میاره این قدر درد می ...

دقیقا این وضعه من اصلا اون قسمت بیخس شده دقیق سمت راس دست به دنده ی اخرم نمیتونم بزنم 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
منم همین طور بودم.سمت راست.میگفتن چون جنین به زیر قفسه سینه وفکنم دیافراگم فشار میاره این قدر درد می ...

انشالله که زودتر زایمان کنم منم خیلی اذیتم

این که سوزش و رفلاکس اون میگه درد دنده

خوب یه موقع از اونم میشه

یا  چون بچه سرش میچرخه و میره پایین و پاهاش بالاس ب دنده ها فشار میاره