2777
2789
عنوان

سرمايه شروع زندگي

268 بازدید | 22 پست

خانومايه عزيز

همسراتون واسه شروعه زندگي چقدر سرمايه داشتن،،پول و كار و خونه و اين چيزاا

با چقدر شروع كرديد؟! 

چقدر داشتن و چي داشتن اومدن جلوو

و اينكه تقريبا چند ساله پيشه كدوم شهر..چون مسكن و هزينه ها شهر هايه مختلف فرق ميكنه

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیچی از صفر شروع کردیم الان بعد ۱۰ سال ازدواج ۵ساله خونه وماشین ویه زمین داریم

خانواده ها مخصوصا خانواده شما مخالفت نكردن؟!

دقیقا مثل ما من بهم جهازهم ندادن نامردا ولی عیب نداره الان تاحدودی اوکی هستم 

ايشالا بركت از در و ديواره حونتون بره بالا،،نگرانم كه عشقم پا پيش بزاره خانوادم مخالفت كنن

ايشالا بركت از در و ديواره حونتون بره بالا،،نگرانم كه عشقم پا پيش بزاره خانوادم مخالفت كنن

عزیزم من سرسختانه وایسادم وقبول کردم بانداری شوهرم ساختم الانم خداروشکر به لطف خدا برکت ورزق وروزی هست 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
ما که با صفر شروع کردیم بعد دو سال هنوز هم صفرخخخخ .تنها داراییمون یه ماشین اونم با فروش کل طلاهای م ...

اي جانم زن و شوهري كه پوله منو تو نداره كه،،ايشالا صاحبه همه چي ميشيد به زودي

عزیزم من سرسختانه وایسادم وقبول کردم بانداری شوهرم ساختم الانم خداروشکر به لطف خدا برکت ورزق وروزی ه ...

خدارو صد هزار مرتبه شكر،،كي ازدواج كرديد؟؟

عشقتون با مشكله مالي كم نشد،؟

کم که نه ولی فاصله فرهنگ زیاد داریم چون من از یه شهر دیگه ام قهر میکنیم ولی زود اشتی میکنیم الان خداروشکر مشکل مالیمون کم شده

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی