استارتر اگه عسقتون نداره ولی عاشقین قبول کن بهم میگفتن عشق شش ماه اول فقط شش ماه دوم شکم صداش درمیادولی من شوهرم کارمیکردمسافرکشی میکرد تاتونستیم تیکه تیکه وسیله بخریم الانم خونه ام مثل بقیه نیست نه مبلی نه تخت خوابی ولی عشق هست ارام هست احترام هست بازم توکل برخدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر اگه عسقتون نداره ولی عاشقین قبول کن بهم میگفتن عشق شش ماه اول فقط شش ماه دوم شکم صداش درمیاد ...
٤٠ تومن تقريبا داره،،ميترسه كه بهش ندنم،،٢ساله با هميم،،عاشقي و عاشق بودي دركم ميكني اما مادرم كه درد عشق نكشيده ميترسه خانوادم نه بيارن،،خيلي تلاش ميكنه ولي خب روزيش همينقدره،،بخدا پر توقع نيستم،اجازه بده پا به پاش كار ميكنم،،دعا كن تا عيد بتونه بياد جلو،،همش از خدا همينو ميخوايم
کم که نه ولی فاصله فرهنگ زیاد داریم چون من از یه شهر دیگه ام قهر میکنیم ولی زود اشتی میکنیم الان خدا ...
خداروشكر،،ما خانواده هامون فاصله طبقاتي دارن،،مثلا خونه زندگيه ما و اونا فرق ميكنه خيلي باهم،،با اينكه اصلا واسه خودم به شخصه مهم نيست مادرمم ميگه چه ايرادي داره ولي خودش احساسه ضعف ميكنه
٤٠ تومن تقريبا داره،،ميترسه كه بهش ندنم،،٢ساله با هميم،،عاشقي و عاشق بودي دركم ميكني اما مادرم كه در ...
منم عیدشوهرم اومد فقط یه انگشتربرام گرفت یه مانتووشلوار نداشت منم نخواستم ازش من خانوادم بیرونم کردم قهر کردن طردم کردن تادوسال اول زندگیم خونشون نرفتم اووووف خیلی سختی کشیدم خواهراگه مخالفت کردن روحرفت بمون به شرطی مطمئن باشی ازطرفت که ارزششو داره