2777
2789
عنوان

بچم میگه‌ سوزن کردم‌ تو بینیم

208 بازدید | 26 پست

پسرم ۳سالشه .عصر گفت سوزن کردم تو بینیم‌،از همون لحظه هم میگف‌بینیم درد میکنه و آبریزش گرفت با پوار چک کردم چیزی خارج نشد چند ساعت بعد آبریزشش خونی بود انگار که بینیش زخم باشه .امشب بردمش اورژانس هیچ دستگاهی نداشتن چک کنن .همینجوری دست زد و با نور گوشی نگا کرد گفت چیزی نیس.گفتم خب خودمم با نور گوشی نگا کرده بودم 

الان نگرانم میترسم باطری عروسک کرده باشه تو دماغش .کسی تجربه ای داره ؟

دختر من گیره روسری کرده بود خداروشکر اومد با  اشاره و عه هه کردن حالیم کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دوستم من سوزن خورده بود با بدبختی درش اوردن اگه خیلی شک داری ببرش بیمارستان

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهن ربا قوی دارین ؟بگیر جلو بینیش 

اشنامون بچش نمیدونم چی کرده بود دماغش با اهنربا دکتر درش اورد خیلی خطریه نذار چیزی بکنه دماغش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دختر من گیره روسری کرده بود خداروشکر اومد با اشاره و عه هه کردن حالیم کرد

قابل دیدن بود؟این همینکه گفت من فوری بینیشو چک کردم چیزی ندیدم.ولی نمیدونم آبریزش و خون برا چیه .نمیتونه بخابه الان.

دوباره ببرش دکتر نشون بده خیالت راحت شه 

دختر منم کوچولو بود خیلی چیز میز می‌کرد توی بینیش😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

قابل دیدن بود؟این همینکه گفت من فوری بینیشو چک کردم چیزی ندیدم.ولی نمیدونم آبریزش و خون برا چیه .نمی ...

اره من دیدم با موچین کشیدم بیرون 

عزیزم اگه سوزن توش بمونه اصلا نمی‌تونه حرف بزنه از درد 

احتمالأ کرده دردش اومده در اورده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببر یجای مجهز تر من بچه بودم پریدم رو یه سوزن بلندسوزن شکست تو پامیه وضع خرابی بودجراحی کردن تا در ا ...

مطمعنم سوزن نکرده تو بینیش چون سوزن به این بزرگی نمیره تو بینی .بابت باطری نگرانم‌چون عروسکاشو باز کرده بود اونا هم باطری دارن 

اره من دیدم با موچین کشیدم بیرون عزیزم اگه سوزن توش بمونه اصلا نمی‌تونه حرف بزنه از درد احتمالأ کرده ...

همون لحظه خیر سرم داشتم یه چیزی میدوختم‌ جعبه نخ سوزن کنارم بود.کاش همون با سوزن زخم کرده باشه ولی باطری نکرده باشه تو بینیش

همون لحظه خیر سرم داشتم یه چیزی میدوختم‌ جعبه نخ سوزن کنارم بود.کاش همون با سوزن زخم کرده باشه ولی ب ...

ببین تعداد سوزنا کم نشده؟ باطری رو چک کن 

به نظرم پیگیری کن حتما باز برین دکتر با خودش هم صحبت کن بهش باطری و سوزن نشون بده بگو کدوم بود مامانی

دخترم سه سالش که بود دراز کشیده بود و استخوان مرغ میخورد که یهو دیدیم بینیش آبریزش خونی داره و یه تیکه استخوان از حلقش اومده تو بینی. .. میتونستیم ببینیمش ولی بردیم دکتر و اونجا هم نتونستن در بیارن با یه انگشت یه بینیش گرفتیم و با بینی دیگه به شدت فین کرد در اومد خداروشکر

الهی🙁 الان اون سوزن و نشونت داده یا اسباب بازی خورده بهش؟بچه های کوچیک قدر تخیلاتشون بالاست مثلا ال ...

اتفاقا عکس باطری بهش نشون دادم گفتم‌ از اینا کردی تو بینی گفت آره.باز چندتا عکس اشیا دیگه نشونش دادم اونا رو هم گفت اره