2777
2789
عنوان

بچم میگه‌ سوزن کردم‌ تو بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
همون لحظه خیر سرم داشتم یه چیزی میدوختم‌ جعبه نخ سوزن کنارم بود.کاش همون با سوزن زخم کرده باشه ولی ب ...

نیاز داره یه عکس بگیری مطمعن شی چیزی از سوزون گیر نکرده باشه تو بدنش

باتریه خیلی کوچیکه؟

باتری فوقش گیر میکنه به بالای بینی،نمیره اونور تر که،اگه میرفت بچه میفهمید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه خیر سرم داشتم یه چیزی میدوختم‌ جعبه نخ سوزن کنارم بود.کاش همون با سوزن زخم کرده باشه ولی ب ...

نه بابا باطری باشه حالش بد میشه نفسش میگیره همون زخم کرده بچه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نیاز داره یه عکس بگیری مطمعن شی چیزی از سوزون گیر نکرده باشه تو بدنشباتریه خیلی کوچیکه؟باتری فوقش گی ...

اره باطری خیلی کوچیکه .این دکتر خیلی مسخره بود حتی نگفت ببرش جای دیگه .گفت نه چیزی توش نیس .

سرحاله فقط میگه بینیم درد میکنه آبریزش مث خونابه داره

همون زخمش کرده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام عزیزم خوبین وقت بخیر من دنبال ی خانواده از شهر کازرون هستم توی ی تاپیک قدیمی وقتی سرچ کزدم شمارو پیدا کردم اظهار نظر کرده بودید درمورد شون میشه بپرسم اسم خانواده رو  شاید بشناسید شون؟؟؟ ممنونم عزیزم شرمنده