2777
2789

دوس دارم چاق شم لاغریم رو مخمه چن ساله هرکار میکنم چاق نمیشم قدم ۱۶۸ وزنم ۵۰

چهره خوبی دارم پوستم صافه چشام تیله ای رنگ پوستم سفیده موهام بوره دوس دارم صورتمو فقط دوس دارم تپل تر شه

مثلا دماغم بدون عمل صافه ولی دوس داشتم کوچیکتر باشه

ینی چیزی ک عیب نداره رو هم بهترشو میخوام 

رو سایز اندامم ایراد میزارم رو هرچیزی ک از نظر بقیه قشنگه هم من خیلی راضی نیستم 

رو تغییرای دخترونه و هورمونی ک باعث تغییر بدن میشه 

مثلا تازه ازدواج کردم تازه بکارتمو از دس دادم و ظاهر واژن خب عوض میشه حتی اونم رو مخمه الان

من اگه بچه دار شم چی میشم افسرده میشم

خیلی بده این حسا و رفتارا درونم

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

وا الشفا

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم یه جور وسواسه

خیلی بده جدیدا اینجور شدم

جدیدا رفتارای خیلی بدی دارم

نشخوار فکری

فکر بیش از حد

واقع بین نیستم

منفی گرا شدم

ایراد گیر شدم

وسواس دارم رو خودم

اصن نابودم باید برم روانشناسی چیزی

تو خوشی زده زیر دلت عزیزم من دماغم بزرگه مجبور شدم عملش کنم بازم بزرگه خداتو شکر کن نق نزن نصف شبی

اینایی ک گفتم واسم مهم نیس خواستم ببینم کسی مث من هست؟؟ 

من دنبال درمان خودمم.. روحیه ام داغونه وسواس گرفتم

قبلا اینجور نبودم

فک کنم باید برم روانشناس

رفتارای عجیب دارم تو این ۱ سال اخیر

اینایی ک گفتم واسم مهم نیس خواستم ببینم کسی مث من هست؟؟ من دنبال درمان خودمم.. روحیه ام داغونه وسواس ...

منم عین توام ولی ناشکر نیستم خداروشکر خداتو شکر کن همیشه شکر کن انرژی منفی ازت دور میشه گلم امتحان ب شکر گزاری کن ضرر نداره حال روحیتم خوب میشه

منم عین توام ولی ناشکر نیستم خداروشکر خداتو شکر کن همیشه شکر کن انرژی منفی ازت دور میشه گلم امتحان ب ...

خیلی ممنون امتحان میکنم

دوس دارم همه چی سرجاش باشه و درست و قشنگ باشه

کامل باشم

بابا هیچکس کامل نیستتتتتتتت

عزیزم اینا همش افکار وسواس گونه هستن سعی کن ذهنتو درگیر کنی که وقتی برا فک کردن به این چیزا نمونه. ورزش کن، اهنگ گوش بده، برقص، پیاده روی برو و... و سعی کن خودتو دوست داشته باشی چون ته تهش ماها فقط خودمونو داریم.