به نظرتون دختر ده ساله ای که همش دوست داره پیش خانمها بشینه و با اینکه بچه همسن خودش توی جمع هست نمیره باهاش حرف بزنه و بازی کنه و یه سره میگه حوصلم سر رفته و حالت تهوع دارم و ... طبیعیه؟؟؟
خواهرشوهر کوچیکه منم هیمنجوری بود مانامزد کرده بودیم همیشه تو کونمون بود هیچ کس هم بهش نمیگفت خوب نیس این کاراش شاید منو همسرم بخوایم همو ببوسیم تو باید ببینی؟
زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
دختر منم ده سالشه عزیزم فقط دوست داره بازی کنه این شده معضل برام که وقتی با دوستم هستیم نمیتونه با د ...
بشدت کنجکاوه
و همه ش سوال می کنه
من حتی با خواهرم نمی تکنم تنها باشم ماهی یه بار می بینم یه کلمه راحت حرف بزنیم
در ضمن اخیرا بشدت هم پرخاشگر شده
اصلا انقدر این اروم بود الان حرف میزنی حمله می کنه
میگن علائم بلوغه
براش وقت روانپزشک گرفتم یه ویزیت بشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما ببرش عزیزم درسته بلوغ علائم داره ولی بعضیا کلا علائمشون زیادتر از حده عرف هست به نظرم
بله واقعا
باید ریشه یابی بشه
دختر شما اخلاقش تغییر نکرده؟
من سر دختر بزرگم یه کوچولو تجربه دارم
ولی خیلی کم بود پرخاشگریش تو دوران بلوغ
این دیگه واقعا دارم شک می کنم به رفتارش
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
والا شکر خدا تغییری نکرده فعلا عزیزم دختر بزرگ شما چند سالشه؟
۱۶ سالشه