2777
2789
عنوان

دوستانی که دختر ده ساله دارید لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 57 پست

خواهرشوهر کوچیکه منم هیمنجوری بود مانامزد کرده بودیم همیشه تو کونمون بود  هیچ کس هم بهش نمیگفت خوب نیس این کاراش شاید منو همسرم بخوایم همو ببوسیم تو باید ببینی؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
دختر منم ده سالشه عزیزم فقط دوست داره بازی کنه این شده معضل برام که وقتی با دوستم هستیم نمیتونه با د ...

بشدت کنجکاوه

و همه ش سوال می کنه

من حتی با خواهرم نمی تکنم تنها باشم ماهی یه بار می بینم یه کلمه راحت حرف بزنیم

در ضمن اخیرا بشدت هم پرخاشگر شده

اصلا انقدر این اروم بود الان حرف میزنی حمله می کنه 

میگن علائم بلوغه

براش وقت روانپزشک گرفتم یه ویزیت بشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه مامانم(خودم)😂🗿 با ۱۶ سال سن تو مهمونی پا میشم میرم بازی با بچه ها همه چی بستگی به شخصیت و کارا ...

عزیزم دختر خودم اصلا علائم ندارنچه فعلا 

دختر دوستم اینطوریه 

ولی خب حالا من میگم نهایتا داره بالغ میشه بازی نمیکنه طبیعیه 

ولی اینکه کلا دوست داره توی جمع بزرگترها بشینه و با بچه همسن خودش نباشه و ... غیر طبیعیه

خواهرشوهر کوچیکه منم هیمنجوری بود مانامزد کرده بودیم همیشه تو کونمون بود هیچ کس هم بهش نمیگفت خوب ن ...

خب به نظرم اون طبیعی بوده 

چون برادر شوهر خودم همینطوری بود 

وقتی همسن خودش تو‌ جمع نباشه طبیعیه بچسبه به بزرگترها 

ولی وقتی همسن خودش تو جمع هست اینکه همش بخواد پیش بزرگترها بشینه عجیبه برام

بشدت کنجکاوهو همه ش سوال می کنهمن حتی با خواهرم نمی تکنم تنها باشم ماهی یه بار می بینم یه کلمه راحت ...

حتما ببرش عزیزم 

درسته بلوغ علائم داره ولی بعضیا کلا علائمشون زیادتر از حده عرف هست به نظرم

حتما ببرش عزیزم درسته بلوغ علائم داره ولی بعضیا کلا علائمشون زیادتر از حده عرف هست به نظرم

بله واقعا

باید ریشه یابی بشه

دختر شما اخلاقش تغییر نکرده؟

من سر دختر بزرگم یه کوچولو تجربه دارم

ولی خیلی کم بود پرخاشگریش تو دوران بلوغ

این دیگه واقعا دارم شک می کنم به رفتارش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب به نظرم اون طبیعی بوده چون برادر شوهر خودم همینطوری بود وقتی همسن خودش تو‌ جمع نباشه طبیعیه بچسبه ...

نبابا کجاش طبیعیه ؟ هر جا مهمونی میشد میرفت میشست کنار زنای ۳۰ ساله. فرقی هم نداشت طرف فامیل بود یا غریبه.  

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
والا شکر خدا تغییری نکرده فعلا عزیزم دختر بزرگ شما چند سالشه؟

۱۶ سالشه

منم کلا از بچگی همینطور بودم 

بازی می‌کردم ولی بیشتر از عقلم متوجه میشدم و عاشق حرفای خاله زنکی بودم و الانم هستم

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم