2777
2789
عنوان

دوستانی که دختر ده ساله دارید لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین فکرو کردم دقیقا ولی خب از ۸ سالگی اینجوریه یعنی بحران بلوغ اینقدر طول میکشه؟

نه عزیزم بلوغ نیست احساس امنیت نداره ترس از چیزی داره دختر منم اینجوری بود حتمااا پیش مشاور ببر با مشاور مدرسه صحبت کن باهاش حرف بزنه ببینه از چی ناراحته

منم همین فکرو کردم دقیقا ولی خب از ۸ سالگی اینجوریه یعنی بحران بلوغ اینقدر طول میکشه؟

نه بابا ایشون فقط کنجکاون، ببین من تو سن ۶ ، ۷ سالگی ام که بودم و فکر میکردم لک لکا من و آوردن ولی نوششش عاشششق حرفای خانوم بزرگا بودم فقطم علتش فضولی بود ولاااغیررر

خب ۱۶ سال طبیعیه البته من حس میکنم شاید اینکه دو تا بچه هستند هم تاثیر داره

دقیقا

خیلی با هم درگیرن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بعضی وقتی چیزهای کوچک میببنی مشگل بزرگیه حتما جدی بگیر چون این سن سنیه که دوست دارن دوست پیدا کنن صحبت کنن درمورد همه چی توجه درمورد همه چیز زیاد پیدا میکنن نه اینکه قاطی زن ها بشینن همش

دیگه ده سال بازی براشون کمتر جذابه طبیعیه بنظرم باز از مشاور کمک بگیر

خب من نمیگم همش بازی کنند عزیزم 

ولی قطعا آدم با همسن خودش حرف مشترک زیاد داره 

مثلا دختر من خونه هر کدوم از دوستاش می‌ره یه سره با هم بازی فکری میکنن یا راجع به مدرسه و ... حرف میزنن و تقریبا اصلا پیش ما نمیان 

ولی فقط این بچه اینطوریه

خب پس باید بیشتر حس کنیچون منم تا وقتی بچه نداشتم برام عادی نبود وقتی دخترم بزرگ شد کم کم به نظرم عا ...

تو کتم نمیره عاخه. ببین ماساختمونمون اکثرا بچه هاشون دختره همه۵ ساله ۱۲ ساله ۷ و ۱۵ ساله

باهمسایه ها رفت و امد داریم تا دلت بخواد مثلا میرم خونشون دخترشون مشغول کارای خودشه حالا هرچی میخواد باشه مثلامیبینی ایر پاد گذاشته  داره ناخنهاشو لاک میزنه اصن نمیادببینه من ومادرش چیا میگیم به هم. ....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

ببخشید نمیخوام ناراحت بشید دور از جون دخترت وهمه دخترها یک جا روزنامه نوشته بود یک دختر همش از مادرش جدا نمیشد حتی شبها میخواست بامادرش بخوابه همش ناراحت وافسرده بود مادره زیاد اهمیت نمیداد بعدش فهمید پدر ناتنی دختره شبها دست درازی میکنه به دختره یا موقعی که مادرش خونه نیست این دختر به دوستش گفته اونم به مادرش مادر اینم به مادر دختر گفته مادرش رفته پاسگاه اونجا بامشاور اونجا حرف زده که چیکار کنه تو حوادث تو گوگل زده بود یک مشاوره ببر ببین شاید کسی حرفی زده بهش ترسیده حالت تهوع از اضطراب میاد اگه مشکل معده نداره شاید کسی ترسونده مزاحمت ایجاد کرده براش