2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر یا جدا شدن

247 بازدید | 23 پست

خانمها خواهش میکنم راهنماییم کنید 

ما با خانواده همسرم زندگی میکنیم با هم خوبیم اما راحتی برا ما زن و شوهریم وحود نداره و من واقعا راحت نیستم  و به شوهرم گفتم اون هم دستش خالی اما من هم دیگه خسته شذم دلم میخواد خونه خودم داشته باش  و راحت باشم  اما گاهی با خودم میگم نکنه دارم اشتباه میکنم و به شوهرم فشار وارد میکنم اما یاد عذاب هایی که خودم دارم تحمل میکنم میفتم دوباره میگم نه خونه بگیر. به نظر تون  موندن بهتر و تحمل کردن یا رفتن و مستقل شدن 

نه کار خوبی میکنی

مردا تا زور پشتشون نباشه کاری نمیکنن 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اول زندگیه با شوهرت همکاری کن پول دستش بیاد کرایه کنین اگه نه که چی بگم والا دیگه این بستگی به خانواده شوهرت داره...بعدشم زم عموم با خانواده شوهرش یعنی پدربزرگ مادربزرگ من زندگی کرد خوبم خورد و پوشید تازه سودم برد الان شده بزرگ خونواده تو اولادمون الانم که پدربزرگ مادربزرگم به رحمت خدا رفتن عموم زرنگی می‌کرد و میکنه اونا که پیر شدن یواش یواش مال و اموال و بالا کشیدن

اره درست سختی هایی داریم بعدش ولی راحت تر برام

ببین از لحاظ اقتصادی تحت فشار باشی ولی دلت خوش باشه آرامش داشته باشی فشار اقتصادی رو راحت تحمل می‌کنی 

ولی اگه از ترس فشار اقتصادی اونجوری زندگی رو تحمل کنی دل خوش نداشته باشی راحت نباشی تو زندگیت اون زندگی فایده ای ندارد 

بخاطر هیچکسسس هیچ رنجی و تحمل نکن حتی همسر 

هر مردی وظیفه اینو داره ک وقتی زن میگیره زندگی مستقل براش فراهم کنه و این اصلا ربطی نداره ک شما خودخوری کنی بگی زور نکنم وظیفشه نه لطفش .

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
اگه اول زندگیه با شوهرت همکاری کن پول دستش بیاد کرایه کنین اگه نه که چی بگم والا دیگه این بستگی به خ ...

نه من زن بیخیالی نیستم و متاسفانه اصلا دوست ندارم زیر منت کسی باشم شوهرم هم اصلا ادمی نیست که بخواد زرنگ بازی در بیاره و مال  و حق بقیه بکشه بالا و الان چند سال باهمیم و خودمون هم خرج میکنیم اما دیگه تحمل این شرایط برام سخت شده دوست دارم راحت باشم و زندگی خودم داشته باشم  دوست دارم برم از اینجا قبل اینکه حرمت ها شکسته بشه

برام دعا کن لطفا

چشم برات ایت الکرسی خوندم انشالله هرچه زودتر شرایطت جور شه مستقل شی عزیزم

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
دمت گرم قشنگ اومدی

قربان شماا