2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر یا جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
چشم برات ایت الکرسی خوندم انشالله هرچه زودتر شرایطت جور شه مستقل شی عزیزم

مرسی امیدوارم الان کلی گریه کردم بی صدا  اشک ریختم هیچکس اشک هام ندید امیدوارم خدا دیده باشه و به داد زندگیم برسه

مرسی امیدوارم الان کلی گریه کردم بی صدا اشک ریختم هیچکس اشک هام ندید امیدوارم خدا دیده باشه و به دا ...

هیچ چیز ثابتی وجود نداره  همه چیز میگذره این روازی شما هم میگذره و تموم میشه مطمعن باشید 

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من زن بیخیالی نیستم و متاسفانه اصلا دوست ندارم زیر منت کسی باشم شوهرم هم اصلا ادمی نیست که بخواد ...

حق داری واقعا چی بگم توهم دوست داری مث همه زنا تو خونت لباس لختی بپوشی هروقت دلت میخواد کارای خونتو بکنی برا خونه خودت غذا درست کنی وووو خیلی چیزای دیگه ولی چاره ای نیست فعلا همکاری کن با شوهرت تا یکم پول جمع کنه ولی نزار خیلی طول بکشه چون ممکنه برای بقیه و شوهرت عادی بشه و به این وضع عادت کنه حواست باشه

هیچ چیز ثابتی وجود نداره همه چیز میگذره این روازی شما هم میگذره و تموم میشه مطمعن باشید

امیدارم روز های پیش روم خوب و خوش باشن چون از گذشته تا الان سختی های تحمل کردم که حقم نبود و بیشتر از سنم بود

امیدارم روز های پیش روم خوب و خوش باشن چون از گذشته تا الان سختی های تحمل کردم که حقم نبود و بیشتر ا ...

قطعا همینطوره انشالله آینده خوب و خوشی در انتظارتونه

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
حق داری واقعا چی بگم توهم دوست داری مث همه زنا تو خونت لباس لختی بپوشی هروقت دلت میخواد کارای خونتو ...

اره ترسم از همین که عادی بشه و دیگه هیچ تلاشی نکنه برا جدا شدن برا همین بهش گفتم یه مدت بیشتر اینجا نمیمونم گفتم حرف اول و اخرم اینه برام خونه بگیر 

اره ترسم از همین که عادی بشه و دیگه هیچ تلاشی نکنه برا جدا شدن برا همین بهش گفتم یه مدت بیشتر اینجا ...

کار درستی کردی کلا حواست باشه زیاد طول نکشه ها...در ضمن برای خونواده شوهرم عادی میشی وقتی بری خونه خودت پس فردا بری خونشون حالا یه ظرف نشوری هزارتا حرف میندازن چون قبلا براشون کار کردی

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه

من از زندگی شما خبر ندارم ولی واقعا بنظرم از اول نباید قبول میکردید

من قبول نکردم حتی طبقه بالا زندگی کنم و دیگه بهم خورد ولی خیلی تو سرم زدن که بقیه دخترا به این شرایط راضین و ...

حالا شما که سالهاست میگذره 

ولی کاش بقیه دخترا واقعا همچین شرایطیو قبول نکنن به امید بهتر شدن بعد از ازدواج

چون شرایط اقتصاد خرابه

ببخشید شاید نمکی پاشیدم رو زخمت عزیزم از تهه قلبم امیدوارم خونه خوب و مستقل بگیرید

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشهمن از زندگی شما خبر ندارم ولی واقعا بنظرم از اول نباید قبول میکردیدمن قبو ...

اره یکی از بزرگترین پشیمونی هام همینه که چرا از اول قبول کردم