2777
2789
عنوان

سوال دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 60 پست
تا اخر مهر ماه خواستگار درست حسابی دارماسمم زهرا

بله خواستگار دارید یکی راهش دوره یکی هم خیلی خوبه از هر نظر فقط اینا بهشون جواب مثبت نمیدی و پوچ میشن یکی هم هست خودت بهش بی میل نیستی ولی خانواده مخالفن بحث داری با خانواده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلیاپسر خالم امیر چه حسی داره بهم ؟

حس علاقه نداره به عنوان عشقی فقط و فقط براش دخترخاله هستید و اینکه کل کل هم داره باشما بحث هم میکنید نه شدت دار ولی خب دارید باهم رابطه خوبی دارید 

مرتضی

الان خانوادگی بینشون بحث هست الان در حال حاضر نه ولی صبر افتاده یه مدت زمان بگذره خودش بهتون زنگ میزنه کمی فاصله دار میشه ولی چون شما رو قلبی دوست داره میاد سراغتون ولی الان نه صبر افتاده زمان نداده

اسمم زهرا۱۴۰۳ به هدفم میرسم؟

شما افراد بخیل و حسود زیاد داری اطرافت چشم دیدن شمارو ندارن و براتون تو کارهاتون مانع ایجاد میکنن ولی موفقیت خیلی بزرگی دارید هدفتون هرچی هست بله می‌رسید بهش ولی تایمش نیفتاد

پنج نفر و جواب دادم پنج نفر دیگه میتونن بپرسن میام جواب میدم

سلام 

سنت خیر ازدواج در چه سنی برام رقم میخوره؟ و با چه کسی در چه موقعیت اجتماعی و شغلی و تحصیلی؟

سن الان من رو میدونید چقدره؟