2777
2789

آب سیب زمینی و پیاز رو بعد از رنده کردن میگیرم. آرد میریزم توی موادش. روغن رو اول کاملا داغ میکنم بعد مواد رو میریزم توش

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب رو میزارم بجوشه وقتی به قل قل افتاد سیب زمین هارو میندازم تا نیم ساعت بجوشه

بعد درمیارم میزارم سر بشه بعد پوست میکنم با رنده درشت رنده میکنم بعد ۳ تا تخم مرغ و ادویه و سبزی معطر و ۳ قاشق ارد سفید و ۱ قاشق ارد نخودچی میزنم حسابی ورز میدم

میزارم یخچال نیم ساعت

بعد روغن میزنم کف با زردچوبه تا حسابی داغ شد 

و توش سرخ میکنم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

روغن داغ که شد کوکو هات رو بریز

بعد اینکه بعدش که کوکوها رو گذاشتی زیرش کم کن

من آرد و پیاز نمیزنم 

فقط سیب زمینی و تخم مرغه بازم وا نمیره

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

من کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی خام درست میکنم 

۴تا سیب زمینی متوسط

۱عدد پیاز متوسط

۲تخم مرغ

ادویه:نمک و فلفل قرمز و سیاه زرد چوبه

۲عدد سیر

۱قاشق پر آرد سوخاری

به مقدار لازم شوید خشک