2777
2789
عنوان

دستور یه غذای بیییییینهایت خوشمزه

527 بازدید | 17 پست

سلام به همگی...کسی تا حالا غذایی درست کرده که خیلی خیلی خوشمزه شده باشه؟دستورشو اگه زحمتی نیست بهم بگید..ممنون میشم.

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

من مرغ به روش سایو درست کردم محشر شده بود...محشر...

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آش بادمجون یبار امتحانی درست کردم خیلی خوشمزه بود

منم دوست دارم خیلی خوشمزه اس.البته اگه مثل ماله شما باشه.من توش کشک و نخود و لوبیا و این چیزا میریزم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

مواد لازم ... 

بادمجان 2 کیلو 

نخود 2 لیوان 

عدس 1 لیوان 

کشک دو لیوان سر خالی

پیاز و سیر به مقدار کافی 

این آش خیلی خوشمزست و هر کی خورده دستورش از من گرفته ... 

اول بادمجونا رو به اندازه 2بند انگشت خورد می کنیم و با پیاز و سیر و زرد چوبه تفت می دیم تا نرم و نیمه سرخ شه ... در مر حله بعد نخود و عدس را که از 2 شب قبل خیس خورده و پخته شده رو به بادجون اضافه می کنیم . در مرحله بعد توی یه قابلمه دیگه 2 قاشق روغن بریزید و 1 قاشق سر پر ارد و تفت بدید ...برای لعاب آش به این احتیاج داریم ( و البته بعضی ها بلغور می ریزن ولی به نظر من بدون بلغور خوشمزه تره ) بعد چند لیوان اب گوشت می ریزیم توش و هم می زنیم .... حالا این اب گوشت رو به بادمجونا اضافه می کنیم و می زاریم که جا بیفته و بادجونا یه کم له بشه و در اخر کشک را اضافه کنید و یه کم که جوش خورد اش امادست . بعد هم با کشک و نعناع و پیاز داغ تزین کنید .

یه نکته بگم که اب این اش باید خیلی کم باشه به اندازه ای که روی بادمجونا رو بگیره اگه دیدید سفته دوباره اب گوشت اضافه کنید چون بادمجونا هم اب می ندازه و اگه اش شل باشه خوب نمی شه .... از عصاره گوشت هم می تونید واسه اب گوشت استفاده کنید . 

هر چی سیر و پیاز این غذا زیاد تر باشه خوشمزه تره...

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
منم دوست دارم خیلی خوشمزه اس.البته اگه مثل ماله شما باشه.من توش کشک و نخود و لوبیا و این چیزا میریزم

من توش آب قلمم ریخته بودم...

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

من و همسرم مرغ مجلس و خیلی دوس داریم

این عکس و قبلنم گذاشتم

اینملینک

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

کوردن بلوی مرغ

سینه ی مرغو نازک و پهن ببر

با نمک و فلفل و آویشن و آبلیمو مزه دارش کن

روش یکی دو لایه ژامبون بذار

رو اون هم یکی دو لایه پنیر گودا

این دوتا باید از لایه ی مرغ کوچیکتر باشن که بیرون نزنن

بعد بپیچش

با خلال دندون فیکسش کن

بزن تو آرد سفید

بعد تو تخم مرغ زده شده

بعد آرد سوخاری

آرد سفید و سوخاری با نمک و فلفل و پودر سیر طعم دار شدن

بعد تو روغن فراوون سرخش کن

عالیه مزه ش

بعد از اینکه مرغهارو شستی خشک میکنی و یک لایه نازک با انگشتت رو مرغهای زردچوبه میکشی و نمک میریزی رو مرغها و بعد با حرارت بالا خوب سرخشون میکنی و برشون میداری .2 عدد پیاز متوسط با رنده درشت رنده میکنی و آبشو میگیری و تو همون روغنی که مرغ سرخ کردی پیازهارو سرخ بکن و بعد از اینکه پیاز به نسبت طلایی شد ادویه هرچی دوست داشتی بریز فقط دیگه زردچوبه نریز...من خسرو دارو پودر سیرو چهار قلم میریزم و حتمآ باید فلفل سیاه هم بریزی چون محشرش میکنه...بعد که ادویه زدی و رب گوجه  بریز و یکم باید رب گوجشو زیاد بریزی وبزار یکم سرخ بشه ربش و به اندازه 2 لیوان توش آب بریز و زیرش زیاد کن تا یه سس غلیظ درست بشه...بعد یکم از این سس بمال رو مرغ و مرغ رو بزار داخل مابقی سس و به اندازه 2 الی 3 لیوان آب فقط روی خود مرغ نباید بریزی و از کنارش باید بریزی آب بریز و بصورت چرخشی دورش بده و بزار با شعله ی ملایم بپزه...

سایو اسم یه کاربر اینجاییه که اشپزیاشو میذاره فکر نکن سایو یه روشه خاصیه اسمه اون خانمه هست

میدونم عزیزم ولی دیگه به اصطلاح میگن مرغ به روش سایو ...