2777
2789

بچه ها دیروز زنگ زدم معاون اموزشی مدرسه دخترم گفتن معلمشون میخواد عوض بشه منم خواستم مطمئنم بشم از این اول سالیا نیست. 

دوبار به اشتباه گفتم چند سال سابقه ی تحصیل دارن؟😭😭😭😭 اونم هر دوبارو اصلاح کرد و گفت تدریس!!!

دیروز دوست داشتم خودمو بکشم نمیدونستم امروز یه گند بدتر میزنم تو فروشگاه😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزم رفتم فروشگاه واسه سرویس چینی. چون تازه ماشین ظرفشویی خریدم یکی گفت باید ظروفت داخل لعابی باشه دکورش و الا پاک میشه. منم اطلاعاتم ناقص بود. رفتم سوال پرسیدم مرده هم خنده اش گرفت و گفت والا شما باید بهتر بدونی. منم دیدم نمی دونه گفتم بذار یکم به عنوان کسی که فروشنده است و چیزی نمیدونه ضایعش کنم و شروع کردم توضیح دادن براش😭😭😭😭

منم به فروشنده دوبار گفتم شلوار دهه نود نمیخوام به جای قد نود😂😂😂

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
مگه چطورش سال اولی درس بدن به دخترتون؟ بالاخره که باید تدریس کنه بعدش اشکال نداره پیش میاد خب

چرا باید کسی که پارسال قبول شده بیاد با دختر من امتحان کنه؟ معلومه سرش نمیشه عزیزم. کلاس اولم واقعا سخته 

منم به فروشنده دوبار گفتم شلوار دهه نود نمیخوام به جای قد نود😂😂😂

😂😂😂😂

ای کاش فروشگاه رو نمیرفتم اونجا بیشتر گند زدم. حالا شوهرم میگه بریم ببینم چی دلت و گرفت. عمرا پام و بذارم اونجا

😂😂😂😂ای کاش فروشگاه رو نمیرفتم اونجا بیشتر گند زدم. حالا شوهرم میگه بریم ببینم چی دلت و گرفت. عمر ...

خواهر انگار شبیه همیم

دقیقا سوتیامونم شبیه همه😂😂😂😂

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
امروزم رفتم فروشگاه واسه سرویس چینی. چون تازه ماشین ظرفشویی خریدم یکی گفت باید ظروفت داخل لعابی باشه ...

مشکل شما از همینجا مشخص میشه شما خیلی زیاد خود بزرگ بینی واسه همین اینجوری میشی.معلم سال اولی نباشه ولی خودت پشت گوشی هول میکنی

فروشنده رو ضایع کنم ولی غافل از اینکه خودت داری ضایع میشی

راه حلشم اینه که یکم صبور تر باشی و افتاده تر

گفتم این ظروف باید مخصوص ماشین لباسشویی باشه😖😢 اونم اصلاح کرد خانم ماشین ظرفشویی. 

این از اولین سوتیم. دومی هم کلی گشتم کارتن و آورد و گفتم نههههههه این روش نوشته عالیییی باید جنسش درجه یک باشه تا مخصوص ماشین ظرفشویی باشه.

اونم ریلکس داشت چای میخورد گفت مطمئنی؟ عالی که از درجه یک بهتره؟😭😭😭😭😭

چرا باید کسی که پارسال قبول شده بیاد با دختر من امتحان کنه؟ معلومه سرش نمیشه عزیزم. کلاس اولم واقعا ...

اتفاقاً سال اولیا ذوق و شوق بیشتری دارن و نسل جوانتری هستن چ با بچها بهتر ارتباط میگیرن همچنین چون سال اولشونه خیلیل وسواس خرج میدن

اما در کل این سوتی ها پیش میاد😅❤

مشکل شما از همینجا مشخص میشه شما خیلی زیاد خود بزرگ بینی واسه همین اینجوری میشی.معلم سال اولی نباشه ...

نه ربطی به خود بزرگ بینی نداره اون رفتارمم از قصد بود. با طعنه با یه مشتری رفتار کرد من خواستم حالشو بگیرم که حال خودم گرفته شد.

شما بچه نداری حتما و حساسیت مادر و نمیفهمی که دوروز قبل باز ش دن مدرسه معلم یه کلاس چرا باید عوض شه اخه!!!

اتفاقاً سال اولیا ذوق و شوق بیشتری دارن و نسل جوانتری هستن چ با بچها بهتر ارتباط میگیرن همچنین چون س ...

نه خداروشکر چهارسال سابقه داره و سال پنجمش میشه. خیلی هم اکتیو و مهربون بود وقتی اولین بار دیدمش. دیگه کلاس دخترمو عوض نکردم.