2777
2789
عنوان

بازم سوتی دادم چه مرگمه دوروزه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 56 پست

حالا ما امروز عروسی رفته بودیم خانواده عروس جلو تالار بودن منو دخترم  داشتیم بهشون تبریک میگفتیم خواهر عروس بهمون گفت خوشبخت بشید هیچی دیگه ماهم محو سقف تالار شدیم تا رد شدیم از جلوشون   

دوستدارم خودمو خفه کنمممم😂😂😂

خودتو خفه نکن بگو مارک ماشین ظرفشوییت چیه؟

چندخریدی؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب راست گفته این مسخره بازیا چیه دراوردی😂

ایشون کلا تز زیاد میدن گویا ...علامه دهرن...سر همون معلم سال اولی ک هیچی حالیش نیست و نمیخواد بیاد رو بچه این امتحان کنه معلومه 

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
عزیزم مگه نمیدونی اینجا همه اولیا وارد تر از معلمان؟؟؟

خودشون اگه سطح سواد رو دارن بهتره با بچشون کار کنن 😏

تو اطراف دارم میبینم یه معلم چقدر برای یادگیری بچه ها میرع اینور اونور کلی مصاحبه و امتحان و....

وا عجب آدمایی پیدا میشن...باید حتما تدریس داشته باشه...

عزیزم اگه شما امسال واسه معلمی قبول شدی و از حرفم ناراحت شدی من بابتش متاسفم. اما اولیاحق دارن. واین نه حرف من بلکه حرف تموم اون سی نفر اولیایی که تو این کلاس هستند و همه براشون مهمه. بدورد

خودشون اگه سطح سواد رو دارن بهتره با بچشون کار کنن 😏تو اطراف دارم میبینم یه معلم چقدر برای یادگیری ...

سواد رو نمیدونم ولی ادعا طبق طبق... انگار معلم رو بیسواد اوردن و اینا لطف میکنن بچشونو میفرستن مدرسه اونم روی بچه اینا خودشو امتحان میکنه:/// قبول دارم سال اول تجربه معلم کمه ولی تمام سختیش برای خود معلمه و لزوما سابقه کم به معنای عدم تسلط نیستش

ایشون کلا تز زیاد میدن گویا ...علامه دهرن...سر همون معلم سال اولی ک هیچی حالیش نیست و نمیخواد بیاد ر ...

معلم دختر منم پارسال سابفه تدریس کمی داشتن و خودشون هم داشتن برا ارشد فکر کنم میخوندن چون مرتب میگفتن امتحان دارن و برا امتحان آماده میشن

دخترم هرسال شاگرد ممتازه پارسال ریاضیش بشدت افت کرد و معلمش هروقت میپرسیدم میگفت شاگرد زرنگمه

تا برا امتحان نوبت اول فرستادمش پیش معلم خصوصیش و معلمش گفت که حتی ضرب و تقسیمم فراموش کرده

و من نوبت اول و دوم پارسال ۷میلیون خرج کردم تا ریاضی رو بدون غلط امتحان داد

معلم خوب و بد داره چرا باید بیخود گارد بگیریم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اول اینکه ادبتو حفظ کن معلم سال اولی خیلی هم خوب و قابل احترامه برای یادگیری بچه شما تو ۳ ناه تابستو ...

این نظر منه. ارتباطی هم به شما نداره. نمیدونم چرا اصل و ول کردین به فرع چسبیدین. مگه تاپیک در مورد معلمی و معاون مدرسه دخترم زدم که نظر میدین؟!

من خودم از این معلم تازه تدریسا زیاد داشتم اجازه نمیدم تو هیچ مقطع تحصیلی همچین تجربه مشابهی رو دخترم لمس کنه. بسلامت

وا://// خب بیسواد ک نیست ک با دختر تو امتحان کنه:///اتفاقا اغلب سال اولیا حوصله بیشتری دارن و ببشتر ...

عزیزم من تجربشو داشتم و لمس کردم. بعد این همه مدت بازم رفتارای اون معلم خودمو فراموش نمیکنم چه ابتدایی چه راهنمایی. من بخاطر یه معلم تازه تدریسی دوران راهنماییم از ریاضی متنفر شدم.

معلم دختر منم پارسال سابفه تدریس کمی داشتن و خودشون هم داشتن برا ارشد فکر کنم میخوندن چون مرتب میگفت ...

دقیقا حرف منم اینه میگم معلم خوب و بد داره چه ربطی به سابقش داره اخه...صرفا سابقه کم به معنای بد بودن و سابقه زیاد به معنای خوب بودن معلم نیست