2777
2789
عنوان

میخام کات کنم🥲🥲

905 بازدید | 64 پست

میخام کات کنم طرفم ادم درستی نیس دروغگو و خلافکار و بی کار و رفیق باز.... ــــ هرچی از بدیاش بگم تموم نمیشه

چهارماهونیم باهمیم خیلی باهاش خاطره دارم و دوسش دارم ولی چون مناسبم نیس و همه میگن کات کن حتی مامانم🥲💔چقد طول میکشه تا حالم بهتر بشه و بتونم یکم فراموشش کنم؟؟ 

خیلی سخته؟ 🥲چیکار کنم ک دیگ بهش فکر نکنم و بتونم فراموش کنم خودش و خاطراتشو😔شما چجوری باهاش کنار اومدین و کات کردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خیلی دوسش داری کات نکن کمکش کن درست بشه آدم بشه

نمیتونم بمونم باهاش.. کسی ک همیشه چاقو و قمه همراهشه و بیرون میری همش باید استرس داشته باشی ک با کسی دعوا نکنه یا خودت چیزی نگی بهت چاقو نزنه نمیترسی ازش؟؟ چجوری کمکش کنم وقتی خودش نمیخاد و هیچ تلاشی برای زندگیش نمیکنه

شب تا صبح بیرونه پیش دوستاش صب میخابه تا غروب یا شب 

بی کار و علاف.. دروغگو.  شکاک ـ بد دهن حتی مادر خودشو فحش میده

بمونم باهاش؟ بنظرت این ادم درست میشه؟ 

نمیتونم بمونم باهاش.. کسی ک همیشه چاقو و قمه همراهشه و بیرون میری همش باید استرس داشته باشی ک با کسی ...

خب همون روز اولی ک اینارو دیدی باید کات میکردی عزیز دل من💔

چطوری اصلا تونستی ب همچین فردی حس پیدا کنی تو

۷ سال خاطره ساختن و جدایی قطعا سخت تر از ۴ ماهه.وقتی مطمئنی آدم درستی نیست، تلاش کن همت کن جدا شی.من ...

ای وای😔بله صدرصد خیلی سخت تره خدا کمکتون کنه.. 

باید جدا شم اصلا ادم درستی نیست خسته شدم چرا ی ادم درست سر راه ما نمیاد همش ادمای بد تو زندگیمون میان😔

خب همون روز اولی ک اینارو دیدی باید کات میکردی عزیز دل من💔چطوری اصلا تونستی ب همچین فردی حس پیدا کن ...

روز اول خودشو ب ادم با شخصیت و خوب نشون داد کم کم رو کرد نشون داد چ ادمیه🥲احساس میکنم منو دعا و جادو کرده ی بلاهایی سرم اورده ک نمیدونم چرا باهاش موندم انگار گیر کردم تو باتلاقم🥲💔