2777
2789
ن والا همش خونه ام جلوی کولر

خب دیگه

دلیل سنگین بودنت و چسبیدنت به تخت همینه

یه روتین بساز 

یه هدف ساده که هر روز بخاطرش قدمای کوچیک و موثر برداری

حالت بهتر میشه

امید بذر هویت ماست 💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگهدلیل سنگین بودنت و چسبیدنت به تخت همینهیه روتین بساز یه هدف ساده که هر روز بخاطرش قدمای کوچیک ...

اره بیشتر واسه اینه

مرسی گلم  

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

جدی؟ اخه همین هفته بود بخاطر معدم رفتم دکتر تنگی نفس داشتم فکر میکردم قلبمه ولی معدم بود😕بعدش این چ ...

اره عادیه منم خودم مشکل حالت تهوع پیدا کردم 

خاطرات گذشته هم یاداوری میشن خصوصا از پارسال از حدودهای تابستون 2023 

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

منم دلم یه جوریهولی فکر کنم بخاطر مهرماه باشهدلم گرفته پیر شدم🥺انگار دو روز پیش بود داشتم اماده میش ...

یعنی الان شما 27 سالتونه؟ (ببخشید میپرسما) 

من 19 احساس پیری میکنم 😶

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

اره عادیه منم خودم مشکل حالت تهوع پیدا کردم خاطرات گذشته هم یاداوری میشن خصوصا از پارسال از حدودهای ...

کاش زودتر میفهمیدم ولی مرسی که گفتی ❤️😂

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

منم دلم یه جوریهولی فکر کنم بخاطر مهرماه باشهدلم گرفته پیر شدم🥺انگار دو روز پیش بود داشتم اماده میش ...

اره واقعا تغییرات اب و هوایی مشهوده

هوا سردتر شده و یکمم دلگیری پاییز  ولی خب پاییزم قشنگی های خودشو داره فقط بدیش اینه زود هوا تاریک میشه ادم نمیفهمه چی به چیه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

واییییییی پس برا همینه انقدر گریه کردم تو عمرم انقدر اشک نریختم

عادیه عزیزم برون ریزیه 

ماه کلا عواطف و احساسات ماست 

پاکسازی کنید

من امروز کلی برون ریزی کردممیشه یه کم توضیح بدید؟

دوش نمک بگیرید 

اول حموم کنید کامل خودتونو بشورید 

اخرش که تموم شد تو یه سطل پر آب سنگ نمک یا نمک دریا بریزید حداقل چهار پنج قاشقی بریزید 

بعدسطل رو از سرتون خالی کنید و حس کنید از بالا نور سفیدی رو که داره کم کم کل بدن تون رو فرا میگیره و سیاهی هایی که میریزه پایین و از شما جدا میشه 

بعد یه چند دقیقه منتظر بمونید بعد ابکشی کنید بیاید بیرون

از پاکسازی هواپونوپو هم میتونید استفاده کنید

ممنونچه درسی خوندید شما؟

چطور عزیزم؟