2777
2789
عنوان

از بین بردن چروک فقط با چسب زخم و بدون بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8217 بازدید | 28 پست
مثلا چسب زخم اون جایی که الیاف استریل داره رو نزنیم فقط قسمت چسبشو،بعد شب تا صبح بمونه صبح شسته بشه ...

اره عزیزم باید شسته بشه و نرم بشه و بعد چسبو باز کنی

به زور چسب رو نکن چون باعث تحریک پوستی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط عمیق ندارمولی ابروهامو میدم بالا خط خط خط می افته

حتما باید از الان چسب رو شروع کنی بزنی عزیزم

مطمئن باش خیلی کار اسونیه و شاید ۱۰ سال دیگه یاد من بیفتی و دعام کنی 

حتما باید از الان چسب رو شروع کنی بزنی عزیزممطمئن باش خیلی کار اسونیه و شاید ۱۰ سال دیگه یاد من بیفت ...

همین الان ب خاطرت سوره حمد میخونم عزیزم🌹🩷♥️🌹🩷♥️🌹🩷♥️

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
آخه بعد که برمی‌داریم پوست رو نازک میکنند،نمیکنند؟

نه عزیزم چون شب تا صبح، غدد چربی پوست، با ترشح چربی باعث میشن چسب شل بشه تا حدودی. بعدش هم باید با اب ولرم شسته بشه و خیلی اروم کنده بشه.

اجازه بده کرم جذب بشه بعدش بزنیا اینکه یه شب در میون بزن مثل یکی از دکترا که میگفت همینکارو میکنه و ...

یکشب درمیون چسب زخم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مثلا چسب زخم اون جایی که الیاف استریل داره رو نزنیم فقط قسمت چسبشو،بعد شب تا صبح بمونه صبح شسته بشه ...

از این چسبا بخری بهتره عزیزم

چسب بخیه نمیدونم کدوماست

در کل هر چسبی میشه 

مهم اینه که از حرکت عضلات جلوگیری بشه و پوست به عضله بچسبه و سفت بشه

بعد از حدودا دوماه، معجزه خودش رو نشون میده و چروکای قبلی flat میشن و میشه گفت از بین میرن تا حدود زیادی

چروکای جدید هم دیگه تشکیل نمیشن تا اخر عمر

یا چسبایی که گفتم

برم ببینم چنده بخرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره عزیزم و بعد از ماه دوم، نتایج چشمگیرنواقعا بعدش دیگه لازم نیست بوتاکس کنیمیدونی که بوتاکس باعث m ...

سلام. عزیزم درباره تزریق ژل برای زاویه سازی یا فیلر زیر چشم اطلاعاتی داری؟ عوارض این چنینی ندارن؟ یا چون جنسشون کلاژنه خوب هستن؟