2777
2789
عنوان

از نامزدم خوشم نمیاد

969 بازدید | 46 پست

بچه ها اصلا از نامزدم خوشم نمیاد باهاش که حرف میزنم بعدش کلا میریزم بهم کلا زنگ میزنه گوشیو میدم مامانم و به زور جواب میدم

دوست ندارم کلا بیان خونمون و بیان برای عقد 

حالم خیلی بده اصلا دوست ندارم ببینمش عادیه به نظرتون؟

البته دو سه هفته هم هست که کلا نیستش دلیلش اینم هست؟

چرا بهم نمیزنی خب😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از بد بخت کردن خودت و طرف مقابل لطفا بهم بزن ادامه نده

تو ب تحریک فلک، فتنه‌ای دوران منی                     من ب تصدیق نظر، محو تماشای توام                                               فروغ بسطامی  

چه جوری نمیترسی عقد کنی ،خداییش دوست نداشتن کابووسه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

از قیافش خوشم نمیاد قبل از این دوهفته بهتر بودم اما الان کلا حس میکنم ازش بدم میاد اصلا تلفنی حرف میزنم حالم بده بعدش جوری  که همه میفهمن میگن چت شد چیزی بهت گفته 

من به خانوادم گفتم اگه نخوام بهم بزنن گفتن مگه مسخره توان و کلی دعوام کردن نمیدونم چیکار کنم اصلا

گفتم شاید با مرور زمان بهتر بشم

اگه از اول همچین حسی نسبت بهش داشتی نه طبیعی نیس قرارع یه عمری باهم زیر یه سقف باشید

اولم از قیافش خوشم نیومد ولی بهتر بودم باز دلم بود به این ازدواج ولی الان  بعد این دو سه هفته اصلا نمیتونم تحملش کنم حتی از پشت تلفن

خوب چرا جواب مثبت دادی؟

همه شرایطش خوب بود با درس خوندن و کار کردن و همه شرایطم کنار اومد در کل همه چیش خوبه فقط قیافش به دلم ننشسته از اول  خیلی برام مهم نبود اما الان دو یه هفته چند بار کوتاه با هم تماس ذاشتیم فقط دیگه ملا دوست ندارم بیان خونمون یا ببینمش